-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
urandom0 #9807 üzenetére
Hi, köszi, működött, igaz az utolsó sorral amit küldtél problémázott, az alábbi sorral:
"Debian Testing “Bullseye”: The Repository Does Not Have a Release File"Kikommenteltem, ment, de ismét jönnek a bajok amit nem értek, egyenlőre szórakozom vele mikor lesz időm Egyik NAS-om kell újrahúzni + kitakarítani, ami nem 1-2 óra lesz értezem
Érdekesség, hogy Debian11-et frissen telepítetem, realtek driver csont nélkül felment, majd Docker+Ha supervisor után 2 problémám lett:
- AMG GPU driver-t nem találja : AMD R5/R6/R7 ami alaplapra integrált
- SSH fut, mert lekértem a systemclt-el a státuszt de nem tudok rá csalakozni. Enable/disable, mindennel próbálkoztam de semmit sem mozdul a dolog.Azért köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest