Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Régi, de elégséges (J1900 celeron, 4GB RAM) vasból csinálnék HTPC/NAS-t. Milyen DE/WM-t ajánlotok Kodi alá, ami kellőképpen minimal, de mégis tud mindent, ami a feladathoz kellhet. A desktopot nem használnám, csak webmin, samba, netatalk, podman, qbittorrent-nox lenne egyelőre.
Ha lehet nem szeretném sokat reszelgetni a rendszert, mert még csak kezdő linuxos vagyok. Például a PulseAudio default sinket Analog->HDMI már megoldottam, de a Play/Pause gombot nem tudom életre kelteni (showkey látja, de xev és más sem), fogalmam sincs mi foghatja, minden írás amit találtam zsákutca volt.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest