Hirdetés
- OLED TV topic
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
MX Linux most a második legnépszerűbb disztró DW szerint, tegnap este kezembe akadt egy pendrive, amin ott csücsült a 17.1, ki is próbáltam, és minden tökéletes vele. Alig kellett feltennem dolgokat, főként inkább ellenkezőleg: teli volt számomra fölösleges, törlésre ítélt elemekkel is. Viszont annyira tökéletesen működik, és annyira mindent állítgathatok terminál nélkül, hogy ha rajta marad a gépemen, nem fogok fejlődni linuxozás terén. Egyszerűen alapból majdnem mindent tud, és majdnem minden benne van, amire nekem szükségem van.
Kezdőknek maximálisan ajánlott szerintem, még az Ubuntunál is jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest