Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Asztrofotózás
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdemes esetleg már linuxon is Intel Arc kártyákat használni, vagy maradtak a driveres problémák (például nincs hardveres AV1 support, tán VP9 se)? Csak éppen eszembe jutott, hogy esetleg vennék egy Intel karit, de ha még mindig nem reszeltek a linuxos támogatáson, maradnak a Radeonok.
-
válasz
#63718632 #9838 üzenetére
Köszi, így bevállalhatónak tűnik az 1300-as. Nem nekem kell, de nekem kell majd összedobni vele egy szépen működő rendszert olcsón. Holnap még rákérdezek, már ez a 6,5k is kissé sok a tulajnak szerintem, de még tán határon belül van. Kábelt viszont abszolút nem akar.
-
MX Linux most a második legnépszerűbb disztró DW szerint, tegnap este kezembe akadt egy pendrive, amin ott csücsült a 17.1, ki is próbáltam, és minden tökéletes vele. Alig kellett feltennem dolgokat, főként inkább ellenkezőleg: teli volt számomra fölösleges, törlésre ítélt elemekkel is. Viszont annyira tökéletesen működik, és annyira mindent állítgathatok terminál nélkül, hogy ha rajta marad a gépemen, nem fogok fejlődni linuxozás terén. Egyszerűen alapból majdnem mindent tud, és majdnem minden benne van, amire nekem szükségem van.
Kezdőknek maximálisan ajánlott szerintem, még az Ubuntunál is jobban.
-
Brave böngésző megy valakinél? A browser feltelepül, de nem indul el. Cinnamon perpill.
-
válasz
ubyegon2 #8102 üzenetére
& colomb2:
Igen, erre akarom telepíteni! Mate-et szeretnék majd használni. Jelenleg Fedora és Win10 van a gépemen, annyi helyem van összesen, hogy lehúzzak egy iso-t. Nincs hatalmas rutinom, de azért telepítettem már legalább egy tucat disztrót az évek alatt, némelyiket többször is.
Skylake IGP-vel (HD530) szeretném majd használni, tudtommal az már jó lett talán mindenütt, tearing-et megoldották. De kivárom, amíg kijön a Stretch, gondolom, pár nap csak... -nem?
King Unique: Köszi, nagyon remélem, hogy nem fog majd belassulni a helyhiány miatt!
-
Stretch-nek elég egy 8GB-os USB3.0-ás pendrive? Szeretném majd kipróbálni a Debian-t, de semmi helyem, így marad a pendrive, mint végső lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest