- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Dell notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdemes esetleg már linuxon is Intel Arc kártyákat használni, vagy maradtak a driveres problémák (például nincs hardveres AV1 support, tán VP9 se)? Csak éppen eszembe jutott, hogy esetleg vennék egy Intel karit, de ha még mindig nem reszeltek a linuxos támogatáson, maradnak a Radeonok.
-
válasz
#63718632 #9838 üzenetére
Köszi, így bevállalhatónak tűnik az 1300-as. Nem nekem kell, de nekem kell majd összedobni vele egy szépen működő rendszert olcsón. Holnap még rákérdezek, már ez a 6,5k is kissé sok a tulajnak szerintem, de még tán határon belül van. Kábelt viszont abszolút nem akar.
-
MX Linux most a második legnépszerűbb disztró DW szerint, tegnap este kezembe akadt egy pendrive, amin ott csücsült a 17.1, ki is próbáltam, és minden tökéletes vele. Alig kellett feltennem dolgokat, főként inkább ellenkezőleg: teli volt számomra fölösleges, törlésre ítélt elemekkel is. Viszont annyira tökéletesen működik, és annyira mindent állítgathatok terminál nélkül, hogy ha rajta marad a gépemen, nem fogok fejlődni linuxozás terén. Egyszerűen alapból majdnem mindent tud, és majdnem minden benne van, amire nekem szükségem van.
Kezdőknek maximálisan ajánlott szerintem, még az Ubuntunál is jobban.
-
Brave böngésző megy valakinél? A browser feltelepül, de nem indul el. Cinnamon perpill.
-
válasz
ubyegon2 #8102 üzenetére
& colomb2:
Igen, erre akarom telepíteni! Mate-et szeretnék majd használni. Jelenleg Fedora és Win10 van a gépemen, annyi helyem van összesen, hogy lehúzzak egy iso-t. Nincs hatalmas rutinom, de azért telepítettem már legalább egy tucat disztrót az évek alatt, némelyiket többször is.
Skylake IGP-vel (HD530) szeretném majd használni, tudtommal az már jó lett talán mindenütt, tearing-et megoldották. De kivárom, amíg kijön a Stretch, gondolom, pár nap csak... -nem?
King Unique: Köszi, nagyon remélem, hogy nem fog majd belassulni a helyhiány miatt!
-
Stretch-nek elég egy 8GB-os USB3.0-ás pendrive? Szeretném majd kipróbálni a Debian-t, de semmi helyem, így marad a pendrive, mint végső lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest