Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Van egy Debian 9.2-vel telepített gépem, kizárólag konzollal.
Szerver feladatokat osztanék rá, első körben Openvpn-t.
Régebben Win szerverrel ment PPTP VPN, de miután a Telekom mobilneten tiltja, meg amúgy is hallani innen-onnan hogy talán nem a legjobb választás, továbbá még iPhone se támogatja, gondoltam váltani kellene.Nos sajnos az OpenVPN egyáltalán nem megy a fennt említett rendszer alatt. Ezt a leírást követtem, de próbáltam más útmutatókat is, de sajnos nem megy.
Hiába írja hogy fut a service openvpn status, valahogy a pgrep openvpn nem igazán dob folyamatazonosítót.Van valami leírás akár angolul ami alapján fel tudnám rakni?
Azt szeretném, hogy a lan hálózatomba épüljön be, tehát a router (192.168.1.*) tartományából osszon ip-ket. Egy ismerősöm lan bridge-dzsel megoldotta más rendszer alatt, hogy a 192.168.1.240 és 192.168.1.250 tartományból ad ip-t a vpn, de ilyenkor nem a router DHCP-je vezérel, de portot átirányítani például lehet az adott ip-re. Nekem ez is jó lenne, a lényeg hogy valami olyasmit kapjak hogy a belső hálózatomat elérjem...Tud ebben valaki segíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest