-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Legalább két éve fent van ez az apparmor, de csak a napokban gondoltam rá, hogy be kéne izzítani. Az iptables-hez sem nyúltam még hozzá soha komolyabban, bár párszor már nézegettem. Nincs időm és kedvem belemélyedni a szintaxisába. Meg úgy általában nincs kedvem a géppel foglalkozni – ezért is használok Debiant.
Bár most, hogy megemlítetted, lehet, hogy ismét ránézek, hátha most megjön az ihlet, hogy belemélyedjek.
Mostanában éppen azzal vagyok elfoglalva, hogy a meglévő videókat x265-be konvertáljam, mert kezd megtelni a merevlemezem, így meg fel tudok szabadítani majd legalább 100GB-ot. Jelenleg is 100%-on megy a proci, mert konvertál már tegnap esete óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár most, hogy megemlítetted, lehet, hogy ismét ránézek, hátha most megjön az ihlet, hogy belemélyedjek.