Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legjobbkor említed ezeket! Kezdtem kétségek közt vergődni, de akkor a Cinnamonossal nincs gáz.
Épp akartam írni, hogy eddig még akárhol olvastam a Debian KDE-ről, sehol nem dicsérték.
A Mint 18.2 to 18.2 frissítéssel gondjaim lettek, igy most vacilla van, melyiket előbb, a friss install Mint 18.2 vagy a Debian 9 Cinnamon.....
ez a hiba az upgradelt 18.2-vel:
cinnamon[1874]: segfault at 7fa917dfffe8 ip 00007fa972064305 sp 00007ffd229bd230 error 4 in libcjs.so.0.0.0[7fa97203b000+c1000]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Gurulunk, WAZE?!
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest