Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Erre gondoltam:

Ha nem az van beállítva, esetleg érdemes lenne empty session-nel megpróbálni.A másik megoldás a sh4d0w által javasolt módszer, ha még nem laktad be nagyon. Vagy egy új felhasználó létrehozása.
(#8232) tlac
Én mindig utáltam a KDE-t, átlagban 2 óráig bírtam, aztán töröltem a gépről.
Azonban az openbox után valami újra vágytam, és többek között az Activities nagyon bejött, ill. a Dolphin a legpraktikusabb file manager számomra (persze Thunarral is elvoltam).
1-2 hónapja már KDE-t használom napi szinten és általában véve eléggé bejön, igaz Arch Linuxnál nem volt ennyi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azonban az openbox után valami újra vágytam, és többek között az Activities nagyon bejött, ill. a Dolphin a legpraktikusabb file manager számomra (persze Thunarral is elvoltam).