Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Fujifilm X
- Projektor topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
bambano #8157 üzenetére
Köszi, ez rendben volt, csak nem írtam.
(#8158) kovaax
Köszi, a sources.list miatt nem ment a frissítés.
Aztán szerencse, hogy én meg kipróbáltam. Volt pár necces kérdés (nekem), amit nem értettem pontosan, de sikeres lett a frissítés.
Lett egy csomó rendezetlen, visszamaradt csomag és beállítás a Synaptic szerint, ezért csináltam egy új telepítést (netinstall).
Nem kértem az árnyék jelszóból, de root és felhasználó, jelszó rendben beállítva.
Második indítás után kiderült, hogy nincs su, "Hitelesítési hiba" az üzenet, próbálom Synaptic felől, ott se fogadja el a root jelszavát. Hogy biztos legyen a dolog új telepítés, de a helyzet változatlan.
Visszateszem a 8.8-at és újból dist-upgrade ott működött a jelszó.Ezt most elbénáztam, vagy mi?
Megköszönök egy jó ötletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest