- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
"Amúgy ha esetleg kellene még segítség/támpont valakinek konfig ügyben, itt van a konfigjaim repója, de érdemes a githubon is keresni, nagyon sok konfig (dotfile) lelhető fel mindenféle programhoz, lehet ihletet meríteni belőlük"
Köszi szépen, valami ilyesmire gondoltam. Az ihlet hiányzik, meg hogy hol és hogyan álljak neki. Ha van egy jó alap, akkor onnan már ki tudok indulni, aztán elboldogulok vele; nem vagyok az a fajta, aki egy kis "bonyolultságtól" visszaretten és feladja...

MOD: Frissítettem az Iceweasel-emet én is. Jelenleg most Firefox, de a frissítés után a FontAwesome oldalon nincsenek ott a kis ikonok (eddig jó volt), hanem csak ilyen krikszkrakszok. Mit kell beállítanom, hogy lássam rendesen az ikonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest