Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Velem is pont ugyanez történt a múlt héten!
Annyi különbséggel, hogy én SMplayeren néztem a filmet. Kép ugyanúgy freeze, a hang ment tovább. A capslock reagált, viszont semmi más nem. A kurzor is mozgott. Viszont a sysrq gomb akármelyik kombinációját is próbáltam nem történt semmi, pedig amikor még anno gyakorlatilag abszolút hullává fagyott egy másik disztró, ezzel a gombbal le tudtam állítani a gépet.Mivel te mpv-t használsz, az smplayer meg mplayer alapú, így nem a videolejátszó lehetett a gond.*Vagy KDE bug, vagy driver hiba (nálam intel vga), esetleg systemd?*Jah bocs, az mpv is mplayer alapú
Akkor még ez is lehet a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Tuning kezdőknek
- Óra topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor még ez is lehet a hiba.