- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon #6860 üzenetére
Nálam tegnap jött elő először (szintén filmnézés közben!), de akkor még nem foglalkoztam vele, mert éppen a végénél járt a film, én meg már lefekvéshez készülődtem. Mire lefeküdtem már el is felejtettem az egészet. Azáltal, hogy most ismét megfagyott, eszembe jutott a tegnapi fagyás is.
Nálam is Intel van, KDE, systemd, miegymás. A faillogban csak az van, hogy "^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@", aztán ennyi. A többi log, meg csak a gép újraindítását jelzik, ha jól veszem ki őket. Szóval teljes az értetlenség részemről, hogy mi is ez.
Néztem, hogy mik frissültek az elmúlt napokban, hátha valami frissítés tett be a gépnek, de az elmúlt 8 napban csak a libtasn1-6, iceweasel, libmodule-signature-perl és az icedove frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest