Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- iPad topik
- Raspberry Pi
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED TV topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én egy T60 ThinkPaddel nyomulok, ezen volt már mindenféle "desktop Linux", meg Debián is ebben a sorrendben: Mint -> Opensuse -> Debian + KDE -> Debian + KDE a testing repókkal -> Chakra Project
Mint egy frissét után kernel panicos lett -> kuka
OpenSusét szerettem, fasza novelles cucc volt, csak valahogy az RPM nem az én világom, most meg már asszem az is Unitys lett, így nekem kiesik.
Debian + KDE jó volt, csak régi a KDE és csupa bug...
Ugyanez testinggel: KDE bugjai megjavultak, de idővel valami olyan hiba lett a rendszerben, ami miatt meghalt az egész. Ha nem lennék KDE-s, akkor stabil Debiánt javasolnám a Backportsos tárolókkal. KDE-hez nincs Backports.
Chakra: most ez a kedvenc, ez tisztán KDE-s disztró, arch alapokon. Szerintem kapd le a telepítőt, lilivel (linux live) egy penről ki tudod próbálni rögtön live módban. Akiknek eddig javasoltam, szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Makett, makettezés
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest