Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én egy T60 ThinkPaddel nyomulok, ezen volt már mindenféle "desktop Linux", meg Debián is ebben a sorrendben: Mint -> Opensuse -> Debian + KDE -> Debian + KDE a testing repókkal -> Chakra Project
Mint egy frissét után kernel panicos lett -> kuka
OpenSusét szerettem, fasza novelles cucc volt, csak valahogy az RPM nem az én világom, most meg már asszem az is Unitys lett, így nekem kiesik.
Debian + KDE jó volt, csak régi a KDE és csupa bug...
Ugyanez testinggel: KDE bugjai megjavultak, de idővel valami olyan hiba lett a rendszerben, ami miatt meghalt az egész. Ha nem lennék KDE-s, akkor stabil Debiánt javasolnám a Backportsos tárolókkal. KDE-hez nincs Backports.
Chakra: most ez a kedvenc, ez tisztán KDE-s disztró, arch alapokon. Szerintem kapd le a telepítőt, lilivel (linux live) egy penről ki tudod próbálni rögtön live módban. Akiknek eddig javasoltam, szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs