-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a segítséget.
Közben keresgéltem és ráleltem erre a linkra a HUP-on:
deb ftp://ftp.hu.debian.org/debian stable main contribEz nagyon szép, nagyon jó, frissítettem is s rendszert, azóta nem tudok belépni, csak single user módban.
Volt egy nagyából használható AD-s beállításom. (Be tudtam jelentkezni AD-s környezetbe egy bizonyos idő letelte után.)
Ezt a beállítást gondoltam megtartom, és nem engedtem frissítéskor lecserélni a config file-okat.
Miután nem tudtam belépni, elkezdtem leszedegetni az összes AD-hez kellő programot és igyekeztem visszaállítai az AD mentes környezetet, de eddig nem sok sikerrel.Most ott tartok, hogy ha beírok egy felhasználó nevet, egyből kiabál hogy "Hitelesítés sikertelen".
Valam nagyon elszúrt nekem a frissítés, csak azt nem tudom mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest