-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a segítséget.
Közben keresgéltem és ráleltem erre a linkra a HUP-on:
deb ftp://ftp.hu.debian.org/debian stable main contribEz nagyon szép, nagyon jó, frissítettem is s rendszert, azóta nem tudok belépni, csak single user módban.
Volt egy nagyából használható AD-s beállításom. (Be tudtam jelentkezni AD-s környezetbe egy bizonyos idő letelte után.)
Ezt a beállítást gondoltam megtartom, és nem engedtem frissítéskor lecserélni a config file-okat.
Miután nem tudtam belépni, elkezdtem leszedegetni az összes AD-hez kellő programot és igyekeztem visszaállítai az AD mentes környezetet, de eddig nem sok sikerrel.Most ott tartok, hogy ha beírok egy felhasználó nevet, egyből kiabál hogy "Hitelesítés sikertelen".
Valam nagyon elszúrt nekem a frissítés, csak azt nem tudom mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs