-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
"Játszadozom" egy Debian szerverrel és akadt egy kis gondom a Ping válaszokkal.
Iptables-t állítom, Webmin alól próbálkozva.
Engedélyeztem a nekem szükséges (bejövő) portokat, majd az összes többire megadtam, hogy drop.
A fent lévő szolgáltatások működnek, de ha a szerverről (SSH-n keresztül) pingelek egy másik gépet, nem kapok választ.
Próbáltam engedélyezni az összes bejövő ICMP csomagot, de a helyzet nem változik.Tehát: pingelés a szervergépről alaphelyzetben megy.
Ha a bejövő csomagokat alapértelmezésben eldobom, nem tudok a gépről pingelni, az ICMP protokoll engedélyezése nem segít.Miért lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest