Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Debian!
Megkaptad default a nonfree-t, de nem rakja fel helyetted, ami kell! Érdekes, a hw-detect csomag csak a live image készítéséhez javasolt Debianon, pedig más disztrók futtatják installkor. Gondolom emiatt kell legóznod a csomagokat AMD VGA esetén. Nekem tetszik így. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na fasza, közben mégis működik!
Mégsem tetszik akkor.
Régi szép időkben még valóban szívni lehetett az ATI VGA-val rendesen. Újabb AMD-s notebookkal semmit nem kellett tennem, igaz arra Linux Mint-et tettem, mivel nem enyém lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tesla topik
- Automobilista 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Megkaptad default a nonfree-t, de nem rakja fel helyetted, ami kell! Érdekes, a hw-detect csomag csak a live image készítéséhez javasolt Debianon, pedig más disztrók futtatják installkor. Gondolom emiatt kell legóznod a csomagokat AMD VGA esetén. Nekem tetszik így. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Régi szép időkben még valóban szívni lehetett az ATI VGA-val rendesen. Újabb AMD-s notebookkal semmit nem kellett tennem, igaz arra Linux Mint-et tettem, mivel nem enyém lett.