Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott egy ASUS PN41 barebone PC, amiből kis házi szervert csinálok. Felraktam rá egy alap Debiant, desktop environment nélkül, csak konzolos. Az idő 98%-ban SSH-n használom persze a gépet, de rádugtam a nappaliban a TV egyik szabad HDMI portjára, ha BIOS-ban szeretnék turkálni vagy hogy újraindítás után beírjam a LUKS passphrase-t.Arra lettem figyelmes, hogy egy idő után elmegy a kép. Fél/1 nap múlva ha ránézek, "No signal", hiába nyomkodom billentyűzetet, várnám hogy előjön a login a futó OS-hez, de semmi. SSH-n ekkor is működik, elérhető a gép. Ha újraindítom, újra lesz kép. Ez mitől lehet?
Azt vártam, hogy ha odaülök és átkapcsolok arra a forrásra, napom múlva is ott vár a Linux konzol vagy login ugyanúgy, ahogy indulás után, vagy legalább billentyűnyomásra előjön, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Fedora Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- War Thunder - MMO Combat Game
- Horgász topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest