- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
eladohardver #10126 üzenetére
Köszi a tippet, rövidesen kipróbálom amint újra előállt ez az állapot. Ha továbbra is ez van és nem reagál, szerintem felrakok egy Ubuntu Servert is, hátha ott nem jön elő. Próbálom belőni, hogy most a szoftver vagy a vas a hibás.
-
Sidorovich
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS PN41 barebone PC, amiből kis házi szervert csinálok. Felraktam rá egy alap Debiant, desktop environment nélkül, csak konzolos. Az idő 98%-ban SSH-n használom persze a gépet, de rádugtam a nappaliban a TV egyik szabad HDMI portjára, ha BIOS-ban szeretnék turkálni vagy hogy újraindítás után beírjam a LUKS passphrase-t.Arra lettem figyelmes, hogy egy idő után elmegy a kép. Fél/1 nap múlva ha ránézek, "No signal", hiába nyomkodom billentyűzetet, várnám hogy előjön a login a futó OS-hez, de semmi. SSH-n ekkor is működik, elérhető a gép. Ha újraindítom, újra lesz kép. Ez mitől lehet?
Azt vártam, hogy ha odaülök és átkapcsolok arra a forrásra, napom múlva is ott vár a Linux konzol vagy login ugyanúgy, ahogy indulás után, vagy legalább billentyűnyomásra előjön, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest