-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladohardver
üzenetére
Köszi a tippet, rövidesen kipróbálom amint újra előállt ez az állapot. Ha továbbra is ez van és nem reagál, szerintem felrakok egy Ubuntu Servert is, hátha ott nem jön elő. Próbálom belőni, hogy most a szoftver vagy a vas a hibás.
-
Sziasztok!
Adott egy ASUS PN41 barebone PC, amiből kis házi szervert csinálok. Felraktam rá egy alap Debiant, desktop environment nélkül, csak konzolos. Az idő 98%-ban SSH-n használom persze a gépet, de rádugtam a nappaliban a TV egyik szabad HDMI portjára, ha BIOS-ban szeretnék turkálni vagy hogy újraindítás után beírjam a LUKS passphrase-t.Arra lettem figyelmes, hogy egy idő után elmegy a kép. Fél/1 nap múlva ha ránézek, "No signal", hiába nyomkodom billentyűzetet, várnám hogy előjön a login a futó OS-hez, de semmi. SSH-n ekkor is működik, elérhető a gép. Ha újraindítom, újra lesz kép. Ez mitől lehet?
Azt vártam, hogy ha odaülök és átkapcsolok arra a forrásra, napom múlva is ott vár a Linux konzol vagy login ugyanúgy, ahogy indulás után, vagy legalább billentyűnyomásra előjön, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Keressük meg a legfiatalabb és a legidősebb PH!-zót!
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest