Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
#42308056 #2844 üzenetére
Ismerősöm a 2. bossnál jár és már most beletanult.
Mostanában a játékosok valagát nyalják a játékok, hát a Sekiro nem. Ha utolsó élet pontoddal küzdesz, minden játék segít, hogy éppen túléld. A Sekiróban ez nincs, ha béna vagy meghalsz. Jó hogy manapság is készülnek ilyenek.
-
Imilenni
addikt
Érdemes megnézni a Nov 8.-ai metacritic "véleményeket"
Már aznap tudta mindenki hogy ez csak egy walking simulator, és hogy ők bizony ezért utálják és pontozzák le
Kb 6 oldal első napos komment, és mind arról beszél hogy walking simulatorMindegy, szar a játék, az is aki játszik vele -
Imilenni
addikt
Nemtudom volt e már de:
NPC vs bt -
Imilenni
addikt
Beletekergettem csak, mindössze ennyi volt benne:
"Kojima buza, pedofil, Sam segge, Sam seggsz0re, biztosazérthogySamseggétnézze, dikhát nincs különbség a bakancsok között, hanekedtetszikhazucc"Mekkora egy undorító volt ez a rész, te atyaúristen!
Mindig rendesek voltak, most iszonyat mód túltolták, gondolom Ph3lan kollégának nem tetszik hogy neki nem lett akkora neve mint Kojimának.
Úgyis az lesz a sorsa a Death Stranding videónak mint a Dark Souls 1 videónak, megy a levesbe!
Kommentek még jobbak
"Hát már videókból átjön hogy ez sz@r"
"Adom, végrte valaki kimeri mondani az igazat, hogy szar Kojima játéka"
Meg ilyenek -
Imilenni
addikt
Gyenge lelkűeknek akár spoiler is lehet. (csak egy kép)
[Walking Simulator] -
Imilenni
addikt
Néztem videókat, és sokaknál amikor scannelnek, a BT- körvonala látszódik, na én hiába csinálom nem rajzolódik ki a körvonaluk, na ez mi?
-
Imilenni
addikt
válasz
cocobanana #2010 üzenetére
Az összes állomás ad valamit amint életem a max csillagot?
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Szinte egész nap tudtam nyüstölni, hát rdr2-nél 2 óra után meguntam a lovaglást, itt 10 óra alatt meg nem a gyaloglást.
Zavar hogy néha MGS5-ben érzem magamat, (mozgás, karkötő display animáció pl)!
Az eső egyébként eláll valaha bizonyos helyeken, vagy dinamikus? Egyáltalán eshet bárhol, vagy külön zónák vannak rá?
Megvolt az első miniboss?! harcom is, elég nagy volt a katyvasz, de volt egy fehér figura aki olyan cuccokat adott ami éppen kellett
Melankólikus vagyok, szinte nekem van kitalálva a játék, lehet azért érzem ennyire jónak..
9/10
Lehetne 10/10 nálam de!
Hát a harc az eddig kb lehetetlen :D
A motor elég furán viselkedik a kövek között.
Sok az ismétlődő animáció (a szobánkban).
Néha hiányzik a zene ami általában jókor szólal meg.
Hiába hardon játszom, a legnagyobb nehézség az, hogy gyorsan áznak a cuccok.Arany cuccokat még nem kaptam meg, kb játék melyik szakaszánál kapjuk meg őket?
(Most vagyok a kikötőben)Hatalmas ötlet ez a kiabálásos dolog is :D
Nálam eddig év játéka :D -
Imilenni
addikt
Hát mégiscsak kéne PS+ szerintem a rendes "többek által letett cuccokhoz" , a bázisnál egy Nikolay nevű emberke rakott le 3 létrát, aztán most láttam egy ilyen táblát amit "Nick Easton" tett le. Nos eléggé úgy tűnik hogy ezekrt valójában nem is felhasználók tették le, hanem csak a rendszer..
-
Imilenni
addikt
Valszeg én néztem el, de csütörtök este 11-kor fog feloldani a játék..
-
Imilenni
addikt
Előtöltésről tudunk már valamit?
-
Imilenni
addikt
válasz
hyperspace #967 üzenetére
Remélem lesz hozzájuk kapcsolódó easter egg
-
Imilenni
addikt
Ha valaki félne attól hogy olyat vesz, ami végül nem tetszene neki : SPOILER
Kb a dolgok 90%-át leírják a játéknak.
Hát valahogy ez minden lett, csak nem az amit várnék Kojima nagy játékától
Persze kérdéses hogy a másodkézből kapott dolgokban mennyire bízhatunk, de nem sok értelme lenni kamuzni róla.
-
Imilenni
addikt
Tud valaki olyan helyet ahonnan még rendelhető a fémtokos változat?
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Hű de huligán, ez most gameplay?!
Most csatlakoztam livehoz.. -
Imilenni
addikt
válasz
hombre[EU] #449 üzenetére
Az első ~húsz órában imádtam, aztán úgy ráuntam min a fene
-
Imilenni
addikt
válasz
Woodslave #387 üzenetére
Most járok ott.
Egyébként ahogy látom ezeket az épleteket más játékosok húzzák fel (gondolom Te is tudsz majd).
Kíváncsi vagyok hogy az a skeleton, ami jár majd a játék mellé mennyire lesz használható.
Már csak az érdekelne, miért jut előrébb a történet attól, hogy pár dolgot leadok a terület raktárába
-
Imilenni
addikt
Amikor harcol az egy szermű dologgal, durván beesik az FPS, vagy én látom rosszul?
-
Imilenni
addikt
válasz
psycroptic #296 üzenetére
Este azt hittem hogy rosszul láttam, aztán reggel láttam hogy de, bizony az USA
-
Imilenni
addikt
Babanyugtató-GLS szimulátor.
Ki, mit gondol róla? Bár hang nélkül néztem, képből ennyi jött le -
Imilenni
addikt
Szóval a Death Stranding valamiféle történés volt a Földön (Már ha ott vannak persze) ?
Ugye erről beszél ha jól értem, hogy a Death Stranding elöttről származik az a könyv amit kivett, ami 1914-ben íródott.
Ugyebár a Trailerben I világháborús eseményeket látunk, lehet hogy akkor történt valami?
Gondolom ezért pont olyan könyvet vett ki, ami akkor írodott -
Imilenni
addikt
Esetleg létezik hivatalos feliratos verzió a trailer-ből?
Kicsit rossz a fülem az angolhoz -
Imilenni
addikt
válasz
Kvelstadt #139 üzenetére
Nem csak DHL, volt ott egy másik cég is.
Hiszen elvette a másik cég csomagjait. -
Imilenni
addikt
válasz
- = Zk = - #117 üzenetére
Gondolom a holnapi trailert vetíti elő
Sanszos hogy éjfélkor levetítik az igazit. (Esetleg más időzónához képest éjfélkor) -
Imilenni
addikt
Ha valaki nem lenne jelen a PS4 topicban.
-
Imilenni
addikt
válasz
- = Zk = - #112 üzenetére
Csak legyen hosszabb az Outlast-nél
Egy GOW hosszúságú történet jó lenne ha lenne alatta. (25-30ó)
Egyébként megnéztem a tavalyi Trailert, és ott abban az egyik jelenetben van fegyver nálad, és mintha egy bázis lenne előtted (talán el lehet/kell majd őket foglalni?).
-
Imilenni
addikt
Kíváncsi vagyok marad-e Sony ex cím, és ha igen akkor kap-e honosítást
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ti mire tippeltek milyen játék lesz?
Eddig elég kevés dolgot tudunk róla, mintha tavaly vagy előtte készült volna egy másik játék Norman Reedus-szal.
Ha jól emlékszem Kojima volt említve azzal kapcsolatban, csak azt mintha lelőtték volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest