Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
s7evcsenko #3167 üzenetére
Igen.Platina keretes avatar.
#3168) -=Jam=-
Nekem automatikusan emailban jött.Ha nem kaptál, hívd fel a magyar Sony supportot és megoldják. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
s7evcsenko #3146 üzenetére
Akkor nyaljon sót!
Spoileres trehány teszt az IGNtől.Szerintem vicces.
[link]
-
VTom
veterán
válasz
s7evcsenko #3130 üzenetére
A terepváz 250kg-t tud, úgy emlékszem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
s7evcsenko #3130 üzenetére
Okés köszi👍
Tegnap átfutottam a fonal szerződéseimet volt ott egy játékos valmi 300t körül van a kiszállított mennyiségben és 350 körül van neki LoL értékelése, szerintem ez már megszállott kicsit -
@rglaaf
veterán
válasz
s7evcsenko #3103 üzenetére
Nemááá az rohadt messze van gyalog
-
S e t h
nagyúr
válasz
s7evcsenko #2951 üzenetére
Van benne vmi. Engem elkapott a gépszíj és letojtam a főszálat amint megnyílt a lehetőség az utak építésére. Úgy voltam vele, hogy könnyebb lesz később úgy játszani, ha megcsinálom előre az utakat. Viszont a végén kezdtem feladni amikor láttam mi nyersanyag kell és ekkor inkább elkezdtem csinálni a főszálat és láss csodát, a küldetések után a legdurvább építésigényű utakba elkezdtek pakolni mások is, szóval lassabban kellett volna haladnom az építéssel és foglalkozni a főszállal is.
Egyébként aki durvábban tolta mint én az írt olyan szakaszról is, ahová 9000 kerámia kellett, na lélekben itt kezdtem elengedni a bitumenezést. -
VikMorroHun
őstag
válasz
s7evcsenko #2941 üzenetére
A játékosok egy része látni fogja, használhatja. Olyan 100-200. Azt mondjuk nem tudom, hogy sikerült könnyen felépítened az utakat, nálam több ezer fémet/kerámiát igényel 1-1 szakasz, és hamar kifogynak a készletek. Aztán keresgélhetem, hol van utánpótlás.
Viszont a múltkor volt sürgős vérszállítás. 40 percen belül oda kellett érnem. Szerencsére a beteg megvárta, amíg 3 napon át utat építettem.
-
Rage47
veterán
válasz
s7evcsenko #2941 üzenetére
Utak nagy részét magadnak kell megépíteni, akkor is, ha már más megépítette. Mások épületeit is bizonyos algoritmus szerint látod, szinte random.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest