Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Májusi hardverszeánsz
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
Bad Pritt #13 üzenetére
Igen erre én is kíváncsi leszek,illetve arra hogy ez az alternatív dimenziós dolog hogy fog működni itt. Plusz ugye az élet és halál közti dimenzióra is.
Ezeknek a srácoknak a következő analízis erről a trailerről a Silent Hills/P.T.-hez való hasonlítás lesz,kíváncsi leszek rá,bár próbáltam "SH szemmel" nézni ezt az előzetest és nem sok hasonlóságot vettem észre azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- FIFA 23 - PS4/PS5 - több db
- PlayStation Portal hibátlan
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest