Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeesus
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy nagy kérdésem:
Vettem 1GB Kingmax DDR3-at 1333Mhz-en 9-9-9-24 es időzítéssel illetve még tervezem 2GB Kingston beszerzését emellé ugyanilyen paraméterekkel.
Namármost le akartam a Kingmax időzítéseit vinni 7-7-7-21-re. Először az AMD Overdrive-al akartam de itt nem engedte módosítani a CAS Latency-t. Ez most vajon szoftver baromság vagy memória getva??? Illetve ajánlanátok valami faja időzítés tuner progit DDR3-asokhoz.Előre is
-
Jeesus
csendes tag
Szevasztok!
Nagy kérdésem a következő lenne:
Vettem 1GB Kingmax DDR3-at 1333Mhz-en 9-9-9-24 es időzítéssel illetve még tervezem 2GB Kingston beszerzését emellé ugyanilyen paraméterekkel.
Namármost le akartam a Kingmax időzítéseit vinni 7-7-7-21-re. Először az AMD Overdrive-al akartam de itt nem engedte módosítani a CAS Latency-t. Ez most vajon szoftver baromság vagy memória getva??? Illetve ajánlanátok valami faja időzítés tuner progit DDR3-asokhoz.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest