- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen monitort vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nézz utána, mert az Intel 1,5V-ig "ajánlja" a ramkezelést, persze van ismerősöm aki 1,65-öst is használt SB-vel. Én is sokáig tanakodtam, nekem 3 versenyzőm volt:
G.Skill ECO
Sniper SR
Sniper SR 1,25-önszóval én 1866 körülin szerettem volna használni. Végiggondoltam hogy a különböző 1,35-ös vagy 1,25-ös változatot ami ugye alapból nem 1866-on megy kb hogy lehetne felhúzni addig, nagyjából ahogy agyaltam mindegyik változat hasonlót mutathat 1,5V körül, így azt vettem ami raktáron volt 1,5Von 1866-ost. Nem csalódtam, nekem bejött. Kicsit lejjebb láthatod a régi és új eredményeket AIDA szerint.
Aztán jönnek-mennek a "fikázós" vélemények, hogy ez nekem gagyiii, hogy néz ki stb...
Mindenkinek saját izlése...
Azt vedd ami tetszik, nem kell 1,5V felett járatni hogy lehetőleg gyors legyen.
Bár én nem érzek különbséget a régi 1600 és a mostani 1866 között.
Egyébként vannak jó időzítésú ramok is 1333-ban is ami üt 1-2 nagyobb herz futásút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest