- iPad topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #2067 üzenetére
Ez teljesen egyértelmű(nekem)
Látom majd csinálnak normális ddr3-al is tesztet.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2063 üzenetére
Igen, ez teljesen jogos, mindenestre én kíváncsian várom hogy a kevesebb ram nagyobb sávszéllel vajon lassulást hoz, gyorsulást vagy semmit se, én úgy gondolom hogy most annak aki xp -t használ és húzza a procit is, annak megérheti a 2gb nagy sávszél, és elég jövőre meglépni a 4gb -t, de fene tudja, mindenesetre nekem most vagy 5-6K ba lesz ez a cser és az is lehet hogy nem is éri meg nem tudom, még civódok, lehet inkább veszek 2gb ocz reaper 1200mhz -t most és jövőre még kettőt, mert ddr3 4gb hez lehet gyenge lesz a hibrid deszkám, vagy a pénztárcám, mert úgy tűnik az "ocsó" 1*2gb modul kingmax nem nagyon megy pariban, legalábbis lentebb ezt sugallták nekem,
mod : jahjah, Vista 4gb
-
Tua
tag
válasz
Beowulf_78 #2063 üzenetére
Rendben, köszönöm a választ. Vistát használok, szóval akkor egyenlőre maradok a 4 giga DDR2-nél.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2061 üzenetére
igen 4 et tud megcímezni, vagyis annyit lát a vram al együtt, de az Xp az alkalmazásoknak alpvetően csak 2gb oszt ki, boot.ini átírása után is csak 3 at, xp memóriakelzelése , a lényeg a végén van,
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2059 üzenetére
igen ez a 1600 as fogott meg engem is, de az XP alá bővebőven elég a 2GB, nekem folyamatosan megy az everest a g15 kis lcd -én és a legdurvább helyzetben sem volt 40% se a memória kihasználtság (4gb), én ezért váltok, inkább 2gb DDR3 1600 -ra
, persze vista 64 alá már biztos kell 4gb, de ki használ olyat ? szerintem min fél év mire érdemes lesz elgondolkozni az XP leváltásán, a Vistá -val még mindig vannak kompatibilitási problémák, persze van fent nekem is egy XP mellett, mert mindig reménykedek a DX10 csodában, de eddig csak szívás volt vele
, (ráadásúl a Vista32 se oszt ki 3 nál többet a programoknak de ezt lehet rosszúl tudom)
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Beowulf_78 #2057 üzenetére
miért nem
zso73 : az nem túl bíztató, de ez csak a 2gb modulra igaz ? 2*1 az megbízhatóbb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűnyíró topik
- PlayStation 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- iPad topik
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest