Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- PLC programozás
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
everestben igazad van, de elegge problemas ugy versenyezni, ha fsb 400 felett alig mutat valami emelkedest.. erdekes modon, winrar es egyeb real world tesztek rendesen kimutatjak..
jo, en voltam a barom, hogy az everestet kialtottam ki proginak.. mindegy.. nekem nem fontos ''jatszani''.. legyen ezutan is az everest a meroprogi.. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
ddr2-nel elobb bukik ki, mint a winben
nyugodtan kiprobalhatod.. en is elfelejtettem egy jo idore, mikor stabilnak mondott egy egyertelmuleg instabil beallitast.. letezsteltem es (legalabbis nalam) teljesen tokeletesen ellenorzi a stabilitast.. sosem szabad egy programot egy hiba miatt leirni.. nehogy azt mond, hogy 120 pass #5-os teszt alatt nem jonni ki a hiba..
ne mond mar nekem, hogy 50 percig nem tudsz akarmi mast csinalni, amig fut a memtest
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Haladni kell a korral, szeretnem kovetni a fejlodest!
Meglepetes lessz, ha nem utkozok varatlan akadalyba. 
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Mik a gyengebbek??
Megneztem a 4:5-os eredmenyt, relative lehangolo az 1:1-hez kepest, de ezt tudtam elore sajnos! Az abit nemszereti a 4:5-ot, legjobban az 1:1 fekszik neki, de ott meg 3850Mhz felett a procit nemtudom stabilan hajtani. Gondolkoztam egy komolyabb hutesi megoldason, de lemondtam rola, mivel (remenyeim szerint) a kovetkezo procimhoz elegendo lessz. Ez az joszag eladasra fog kerulni. 
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nemtudom! A procim akkor mar nem terhelheto ketmagra sajnos. Nembirja a vizhutes!

3800-on meg nincs gond, az eredmenyeim igazoljak a WinRAR tesztekhez beallitott idozitesek. A 4:5-os divider-t kitesztelhetem memoriastabilitasra, de az nem ugyanaz, mint az 1:1!
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Koszonom!

#gab_: a ramok (BIOS ) 2.55V, a proci 3600/1.5V, 3800/1.625V szinten BIOS-ban. 3-4-3-9-en ezzel a fesszel DDR900 korul teljesitenek, max. feszen amennyit az FSB-m birt, eddig DDR2-916Mhz.
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
12k

-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
annak mi ertelme? csokkentett szorzoval szarabbul megy, mint azonos (gyari) szorzon egy allendale..
-
#gab_
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
ez jó kérdés

Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyugodtan kiprobalhatod.. en is elfelejtettem egy jo idore, mikor stabilnak mondott egy egyertelmuleg instabil beallitast.. letezsteltem es (legalabbis nalam) teljesen tokeletesen ellenorzi a stabilitast.. sosem szabad egy programot egy hiba miatt leirni.. nehogy azt mond, hogy 120 pass #5-os teszt alatt nem jonni ki a hiba..
Meglepetes lessz, ha nem utkozok varatlan akadalyba.