Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
A lap szep lassan megkapja azokat a modokat, amivel nagyobb FSB-t erhetek el. A proci meg valameddig birja, mivel a lap 8-as szorzon sem megy 451Mhz -nel tobbet! A ramok is birjak meg, 2.75V-on megfutottak a ddr900-at 3-3-3-4-es idozitessel. Ha a mobo belepusztul, veszek egy masik lapot.
-
Lalaboy
őstag
DDR900, 3-3-3-1, 1:1, 2.8V Everest:[link]
-
Lalaboy
őstag
Javitottam egy kicsit az alaplappal&memoriaval eddig elert legjobb eredmenyemen.
A WinRAR-t 1000Mb fole engedtem a memoriastabilitas biztositekakent!
[link]
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
válasz
várnarancs #79 üzenetére
Innen letoltheto az Everest Ultimate 3.50:[link]
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #76 üzenetére
Haladni kell a korral, szeretnem kovetni a fejlodest!
Meglepetes lessz, ha nem utkozok varatlan akadalyba.
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #74 üzenetére
Mik a gyengebbek??
Megneztem a 4:5-os eredmenyt, relative lehangolo az 1:1-hez kepest, de ezt tudtam elore sajnos! Az abit nemszereti a 4:5-ot, legjobban az 1:1 fekszik neki, de ott meg 3850Mhz felett a procit nemtudom stabilan hajtani. Gondolkoztam egy komolyabb hutesi megoldason, de lemondtam rola, mivel (remenyeim szerint) a kovetkezo procimhoz elegendo lessz. Ez az joszag eladasra fog kerulni.
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #72 üzenetére
Nemtudom! A procim akkor mar nem terhelheto ketmagra sajnos. Nembirja a vizhutes!
3800-on meg nincs gond, az eredmenyeim igazoljak a WinRAR tesztekhez beallitott idozitesek. A 4:5-os divider-t kitesztelhetem memoriastabilitasra, de az nem ugyanaz, mint az 1:1! -
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #67 üzenetére
Koszonom!
#gab_: a ramok (BIOS ) 2.55V, a proci 3600/1.5V, 3800/1.625V szinten BIOS-ban. 3-4-3-9-en ezzel a fesszel DDR900 korul teljesitenek, max. feszen amennyit az FSB-m birt, eddig DDR2-916Mhz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Távcső topik
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest