Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
electromen #4437 üzenetére
geil se egy nagy szám mostanába, de egy pqi azért aszem nem lehet az ellenfele.
-
-
Yushchenko
őstag
válasz
Stalker-2572 #1712 üzenetére
Azért 49k volt. És 2.1V-on megy 800-at cl4-be, 2.3V-on megy 900-at is. Ennyi aszem elég is állandóra.
-
Yushchenko
őstag
Na megtoltam ezeket a d9dqw-a csodaramokat, 2.4V-tal, de kb 1 óra alatt kifagytak orthos tesztben, cl5 1000Mhz-en
Na mind1, majd még próbálkozok
-
Yushchenko
őstag
válasz
Overlocker #1539 üzenetére
Jajjj de szép
-
Yushchenko
őstag
Igazából az volt, hogy annyira felbaxta az agyam hogy kitéptem volna a pult mögül, hogyha nem megyek ki azonnal, mert ez aztán hozzáértés hogy a via szerinte a támogatott chipre vonatkozik.
De amúgy megoldódott a probléma... Igen érdekes... Ahogy áttettem a narancssárga slotba ment rendesen szal no comment. Szerintetek citromba mér nem ment rendesen?
Most, simán megy cl4-be 1000-en -
Yushchenko
őstag
Ha off akkor is leírom:
alienbe ma visszakapom ramot, hogy tökéletes. Mondja a kis tetü szervizes, hogy rá van írva ez:
1000* 5-5-5-15
*=Manual setting via BIOS
Szerinte ez azt jelenti hogy a RAM csak via chipes alaplappal megy. Hát attem ráborítom asztalt, azért felvilágosítottam hogy mit jelent a mondat, de kénytelen voltam hazavinni. Itthon ugyanúgy nem hajladó 5-5-5-15-be menni 1000-en. Valaki valami okosat vagy vigyem vissza? -
Yushchenko
őstag
Mostmár elegem van ezekből az A-datákból. Már nemtom mit baxok el...
Nincs már olyan fesztültség kombináció amit nem próbáltam volna. 1000Mhz-et nem viszi sehogyse rendesen, csak ilyen 5-7-7-(itt már túlfutott az integert) időzítésekkel. A gyári érték szerint az 1000Mhz-et 5-5-5-15-ön kéne vinnie. Erre most 800-on megy 5-5-5-18-on. Ha valaki tud valami okosat, az ne tartsa magába. Ha túl sok feszt akartam adni a cuccoknak, pl. ddr2: +0,6, mch: +0,3, fsb: +0,2, cpu: 1,5 akkor a rendeszer már teljesen meghal, el sem indul. -
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #1321 üzenetére
500FSB max... E felett nemtom mit kezdeni. Feltettem f7e BIOS poénból
semmit nem segített a helyzetemen
Lalaboy: még megnézem akkor nagyobb fesszel is.Most 2.3V volt a max
Más... már ez nem feltétlenül ide tartozik. Ha nagyobbra veszem (kb+0,3v felett) a ddr2 feszet, akkor a hardware monitoringnál pirossal a DDR18V(aszem) mellett ez jelenik meg FAILSzerintetek gigabyte bug? vagy táp? Legalább memó már kizárható
-
Yushchenko
őstag
Na, jól benéztem
Elbaxódott a pótramÍgy kénytelen voltam venni valamit, mert mire ez megérkezett volna... Na mind1, adata vietsta 1000+-t vettem
-
Yushchenko
őstag
Ahoj again!
Nézegettem ezeket a tuningmemókat mostanába és kezdem nem érteni a dolgot
Szóval ha jól vettem észre ezek a D9GMH a legjobb chipek mostanába, vagy nem jól látom? Legalábbis a tuningmemókon ezek a legelterjedtebbekA nagy kérdés... Van valami értelmes RAM 1GB kit Mo-on amit lehet hajtani? Mondjuk 1200-at menne
Mert nézem hogy elvileg a GEIL ultrába is ilyen chip van, de... Valami különbség csak lehet egy GEIL meg egy G-skill között
Ha minden kötél szakad rendelek külföldről, csak azt nem nagyon szeretnék. Még ez az A-data vitesta 1066 van... de elég drága szerintem, bár ha lehet hajtani....
-
Yushchenko
őstag
Ide is bekopizom, mert ramos topicból eltűntek a szakemberek
[link] -
Yushchenko
őstag
válasz
Yushchenko #1270 üzenetére
Senki nem tud jó kis boltokat?
-
Yushchenko
őstag
Dobry rano!
Tudtok nekem modani olyan RAMot, ami megy 1200Mhz-en biztosan. Mind1 milyen késleltetésekkel csak mennyen. Jah és bolt sem ártana2x512 kellene, jó áron
-
Yushchenko
őstag
válasz
Overlocker #251 üzenetére
De neked nincs macskád
-
Yushchenko
őstag
[link]
őstuningos
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- LED világítás a lakásban
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest