Aktív témák
-
-
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2227 üzenetére
MCH-nak 1.4V-ot adtam igaz nem pont 1.45-ot,de nem hiszem hogy ez a 0.5V lenne a gondom forrasa.
Ha hetvegen sikerul eladnom ezeket a ramokat (egyebkent kb 2 hetesek) akkor megprobalok egy GEIL ULTRAT az most 28000 kurol van.Csak kapjak ott ahol en szeretnem.
Azert koszi a segitseget. -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2225 üzenetére
Termeszetesen....probaltam mar eleg sok lehetoseget a tiedet is,de azert a tied megsem samsung.
De azert gondoltam hatha.Es megsem.
Arra jutottam ha 1:1-ben megy a cuccos akkor kaki,4:5-ben jo.... csak akkor a proci 2450mhz-nel megall mert ugy ekkor mar a ram 870-en megy.
Egy az egyben nem ertem miert nem akar menni rendesen,mit rendesen szinte sehogysem.Valoszinu tenyleg idozites gond lehet...nem tom.Kezd tele lenni vele a ramom -
Mrdevil
addikt
válasz
Vigneau #2222 üzenetére
Tegnap este eleg sokaig probalkoztam vele,meg az is igaz volt hogy valoszinu nalam is 1.8V-os a ram(everest szerint) de a lap 2.0V-nak detectalja.Meg is orultem na mondom ez a baj tul sok feszt adtam neki.Probaltam 1.85,1.9-en de ugy sem akartak menni.Megaztan igy kitalalgatni az idoziteseket eleg sok bootolas lenne,mar igy is kapott boven.Sokszor mar bios reset kellett mert olyat allitottam be amit valszeg nem szeretett
Majd meg azert szerintem probalkozok vele.Jo lenne ha valakinek ilyen rammal,ilyen lapban lenne tapasztalata.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest