- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- OLED TV topic
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Philips LCD és LED TV-k
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Most 32 bitet használok.
A 32-bites op rendszer csak ennyit tud megcímezni (32 bites címzés), ahhoz, hogy a 4gb-ot kihasználja az op + a VGA memót is meg tudja címezni + egyéb memókat, ahhoz 64 bit kell.
32 bitnél memó+VGA+egyéb ramok= 4gb ha ebből levonod a VGA +egyéb+ nem tom miket, akkor kijön a 3,5Gb.
A winportal-on van róla cikk és a logouton is. -
szacsee
nagyúr
Nekem 256mb-os VGA-val is csak 3,5Gb-ot lát!
Csak 64 bites XP, Vista látja teljesen.
Most ez nem nagyon érdekel, hogy megmondjam az őszintét, mert hosszú távra vettem, majd akkor használom ki, ha a 64-bites Vista kiforrja magát, esetleg addig teszek próbát 64 bites xp-vel (időkorlátos). -
VaniliásRönk
nagyúr
Igen gondolom, annó találtam egy oldalt ahol 2400+ T-Bred B-ket húztak LN2-vel, 2.2V-on vitték a 3200MHz-et...
Már nem emlékszem hogy SuperPI-ben mennyit mentek, de valószínűleg 30s körül.
24/7-ben szeretném ha bírná még egy-másfél évig, climateprediction is szokott futni, szóval komoly terhelést is kap huzamosabb ideig.
[Szerkesztve] -
thx
és a DHL-es fószernek nem tetszett, mivel nála csak 1200at ment CL3-ban, úgyhogy inkább visszacsomizta?
A hűtő anyaga? Gyanús, hogy csak mezei alu, olyan a tapintása és a hőmérséklete. De majd ma este adok neki extra hűvöset, meg jégbe hűtöm a feteket, a nb-t is. aztán ha az sem hoz sokat, vasárnap megmodolom a lapom. -
Pedig így van.
P5W DH nem postol manual ram settingen 370 fölött, csak SPD-n, de valójában annál is lazább időzítéseken. Amikor anno lapot kerestem, olvastam róla. Persze biztos van rá megoldás, csak - egyéb okok miatt is - az Abit mellett döntöttem, és nem ástam bele magam a részletekbe.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest