Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Most 32 bitet használok.
A 32-bites op rendszer csak ennyit tud megcímezni (32 bites címzés), ahhoz, hogy a 4gb-ot kihasználja az op + a VGA memót is meg tudja címezni + egyéb memókat, ahhoz 64 bit kell.
32 bitnél memó+VGA+egyéb ramok= 4gb ha ebből levonod a VGA +egyéb+ nem tom miket, akkor kijön a 3,5Gb.
A winportal-on van róla cikk és a logouton is. -
szacsee
nagyúr
Nekem 256mb-os VGA-val is csak 3,5Gb-ot lát!
Csak 64 bites XP, Vista látja teljesen.
Most ez nem nagyon érdekel, hogy megmondjam az őszintét, mert hosszú távra vettem, majd akkor használom ki, ha a 64-bites Vista kiforrja magát, esetleg addig teszek próbát 64 bites xp-vel (időkorlátos). -
VaniliásRönk
nagyúr
Igen gondolom, annó találtam egy oldalt ahol 2400+ T-Bred B-ket húztak LN2-vel, 2.2V-on vitték a 3200MHz-et...
Már nem emlékszem hogy SuperPI-ben mennyit mentek, de valószínűleg 30s körül.
24/7-ben szeretném ha bírná még egy-másfél évig, climateprediction is szokott futni, szóval komoly terhelést is kap huzamosabb ideig.
[Szerkesztve] -
beteg
őstag
thx
és a DHL-es fószernek nem tetszett, mivel nála csak 1200at ment CL3-ban, úgyhogy inkább visszacsomizta?
A hűtő anyaga? Gyanús, hogy csak mezei alu, olyan a tapintása és a hőmérséklete. De majd ma este adok neki extra hűvöset, meg jégbe hűtöm a feteket, a nb-t is. aztán ha az sem hoz sokat, vasárnap megmodolom a lapom. -
Pedig így van.
P5W DH nem postol manual ram settingen 370 fölött, csak SPD-n, de valójában annál is lazább időzítéseken. Amikor anno lapot kerestem, olvastam róla. Persze biztos van rá megoldás, csak - egyéb okok miatt is - az Abit mellett döntöttem, és nem ástam bele magam a részletekbe.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest