Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
Köszi!
-
Egzee
őstag
Sziasztok! Van 2x1GB Geil Ultra 800Mhz-es DDR2 Ramom (CL4-4-4DDR2-800) ami az Everest szerint 5-5-5-18-as időzítésen fut. Szeretném megtudni, hogy az időzítés most akkor jobb ha alacsonyabb, vagy ha magasabb? Hogy tudnám tuningolni őket? Milyen programmal mérhetem le, h pontosan mennyin pörögnek? Vagy valami progi ami pöttyöket ad rá? PLZ HELP! mert teljesen inkompetens vagyok a témában, és szeretném kicsit húzni a gépem mert ha jobb is lehet, akkor miért is ne? És még egy kérdés! A húzás miatt szeretnék venni egy RAM hűtőt, és kinéztem az OCZ-jét aminek van 2 6cm-es ventije ami gondolom lefedi mind a 4 slotot. Van valami tapasztalat róla? A Thermaltake Cyclo-ját is néztem, de elég keserves a kialakítása, és csak 2 fokot hűtött egy teszt szerint a Ramokon, amiért meg nem veszek hűtőt... Ki milyen hűtési megoldást ajánl?
Ezekre a kérdésekre várom válaszaitok, tapasztalataitok! Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged