Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Köszönöm szépen az összes igényemet kimerítő tesztedet. Pont erre voltam kíváncsi, így marad a RAM a gépemben.
Az EPP-t nem tudom elérni, ezért csak csak reménykedtem, hogy a botcsinálta tuningom is megállja a helyét, ahogy azt ll-kobe is valószinűsíti.
Én 5-5-5-18-on hajtom, mert a Prime85 rendre hibával leállt feszesebb időzítéssel. Persze az eredményeim is gyenguszabbak valamivel.
Már csak az FSB limit miértjére lennék kíváncsi. -
Bozso68
őstag
Ga-MA780G-UD3H lapban van egy Phenom 9950BE-m és egy 2x2GB-os OCZ 1150-es Kit-em. Próbálkoztam mindennel (feszemelés, HT, NB visszaosztás), de be kellett látnom, hogy sajnos a Reaperjeim ebben a lapban nem mennek 5.33-as szorzóval, így maradt csak az FSB-tuning.
Szerintetek ha mindkettő beállításban menne, mi lenne a gyorsabb: 200x5.33 (1066MHz), vagy 240x4 (960MHz-ezen járatom most).
Akkor nem cserélem le őket, ha ezzel a beállítással is elérem a másik összhatást. Az időzítések ugyanazok, 250MHz-es limitbe ütköztem, a Prime viszont itt már kb 68 perc után egyik magnál hibát jelzett.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest