- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen processzort vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- i7-14700K vagy i5-14600K
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
-
winfier
senior tag
1066MHz 2x2GB cl6-os kingmaxok:
1050MHz 6-6-5-15 1,39VSajna nem tom lejebb tesztelni őket, mert 1,45V a minimum fesz amit a ramoknak adni lehet.
-
winfier
senior tag
Valaki tesztele már ilyen ramokat, hogy mit mennek??
Kingston HyperX 1066MHz DDR2 RAM (2x2GB) (KHX8500D2BK2/4G) CL5 Black Edition
Kingston HyperX 1066MHz DDR2 RAM (2x2GB) (KHX8500D2T1K2/4G) CL5 (Tall Heatsink)Mostanába, hogy mennek az 1066-os cl6-os kingmaxok. Mennek cl5-ben?
-
winfier
senior tag
válasz
Hurkaleves #5428 üzenetére
Ez időzítéstől is függ, hogy jobb lesz-e, de szerintem még rosszabb eredményt kapnál 1200MHz-en azokkal az időzítésekkel.
A játékoknál inkább a mennyiség számít. Talál, de csak talán 1fps-t hozna a magas MHz, de inkább semmit. Teszteld ki, hogy a photoshop-nak melyik fekszik jobban. Minden gép más így nem igazán lehetne reális képet festeni. Ja és a PS-nál is inkább a mennyiség mint a sebesség.
Szerk: És az se mindegy, hogy milyen arányba van a ram. Minél szorosabb az arány annál gyorsabb: 1:1 ; 5:6
-
winfier
senior tag
Nekem se volt mindig ilyen gépem
Jó sokáig tartott mire minden meg lett hozzá és még így is lehetne jobb.
Mennyi feszt kaptak a ramok, hogy így félted őket? Én már toltam ilyet is az enyémekkel: 1275MHz 2,29V
Amúgy is 2,2-2,3V a gyári előírt fesz rajtuk -
winfier
senior tag
Az se rossz
Az jó.
Lehet hogy nekem is kéne állítani valamit. Nekem 24/7-ben így megy a szekért Link
Szerintem inkább MemTest nyomjál sokkal jobban leterheli a ramokat. Az orthos és a prime blend nem annyira terheli le a ramokat mint a memtest. Nézd meg feladat kezelőben, hogy melyik terheli le jobban a ramot.
-
winfier
senior tag
Bocsika
Lehet, hogy csinálok majd egyet, de az elég sz@r lesz majd az 1:2 arány miatt.
Amúgy meg azért van ott 1:2 aránnyal mert az a legelfogadottabb arány mostanában a tuningosok körében. Mert az 3:5-ös az bugos P45-ös lapokban erre az 5:6-osra meg még nem mondtak semmit. De úgy néz ki, hogy az 5:6-os jó lesz. -
winfier
senior tag
Egy kis javítás
Team Xtreem 1066:1200MHz 5-5-5-15 2,08V -
winfier
senior tag
Ami még megfizethető az mondjuk az ocz ami az 1200mhz-et tudja, de csak is 4x1GB-ba gondolkodjál a 2x2GB ramok nem mennek valami fényesen. Vagy, ha igazi tuning ramok kellenek akkor crucial (a régi 16 chipes), mushkin, cellshock (itt az a baj, hogy már bezártak), vagy a ramok királya a Team Xtreem (de ezt itthon nagyon nehéz beszerezni.)
-
winfier
senior tag
Főleg a mostani Gigabyte lapokkal még az 1300+ se lehetetlen
Csak ahhoz már ram kell
4*1Gb TeamXtreem 2,1V -
winfier
senior tag
-
winfier
senior tag
válasz
Laraxior #5053 üzenetére
tudom én is, hogy szarok
Elgondolkodtam én is rajta amikor a ramokat vettem, hogy még veszek egy UD3R-t melléjük, de most minek ezzel a lappal is megvan a 605fsb akkor meg.Legalább ezzel a lappal én vok a világelső
Most az UD-val meg legalább 700fsb-t kéne csinálnom, hogy felmutassak valamit.
-
winfier
senior tag
-
winfier
senior tag
Erre írtam az okoskodást: "nekem a kétoldalas crucialom 2.35Val ment 1250et cl5ben akkor miről beszélünk?...."
ÉS MILYEN TÉNYEKET ÍRTÁL LE
én nem látok olyat, hogy te tényeket írtál volna le "az lenne, hogy ez a minimum tőlük". Még ki sincsenek rendesen tesztelve. Tényleg nem valami szép a modorod
részemről vége az OFF-nak -
winfier
senior tag
válasz
pokol ura #5014 üzenetére
Ahogy az aláírásomba is látszik eddig eszt néztem velük igaz ez nem prime stabil.
Még arra nem futotta az energiámból, hogy neki essek igazán. Hétvégét arra akartam szentelni, hogy ezt megnézzem, de sajna közbejöttek dolgok így csak este fele jutottam gép közelbe. Így csak egy rögtönzött tesztet csináltam és nem mentem a stabilitásra. Sajna mostanság sok a tanulnivaló.
Látom te is ilyen ramokban gondolkodsz. -
winfier
senior tag
2xment
-
winfier
senior tag
TeamXtreem 1066: 1274MHz Blend Stable
-
winfier
senior tag
Na egy kicsit tesztelgettem a ramokat, hátha ki tudok préselni valamit hát ezt sikerült.
1066MHz 5-5-5-15 1,79 V
1100MHz 5-5-5-15 1,79 V
1152MHz 5-5-5-15 1,98 VMég a 1200MHz-et kéne valahogy stabillá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- E-roller topik
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Milyen autót vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest