- Indulhat a hardverparti!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Attix82 #3282 üzenetére
megpróbáltam még 1x, hogy adtam feszt mindenkinek gazdagon, és cl4 -> a win bebootol, de az avast bootba belehal. -> csökkentett mód, rendszerhelyreállítás, avast unistall, avast install, és közben millió restart.... fél órás procedúra, unalmas... mire rájöttem erre a trükkre. úúúúú! ti: a tünet a fent említett avast boot közbeni se kép, se hang, amin a sima vissazállítás nem segít. fél évvel ezelőttig voltam olyan pancser, hogy ilyenkor win reinstall... ram húzáskor mindig eljátsza.
nem izgatom magam, egyelőre ennyi lesz. lehet, hogy ezt a ram teljesítmnyt félárból is kihozhattam volna, dehát meg kellett próbálnom, nehogy a ram legyen a visszahúzó erő... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Attix82 #3275 üzenetére
1.30v fölött adtam a ramnak, mielőtt ráküldtem a kalibrálót. most, hgoy megvana beállítás, fogozatosan el kezdem visszavenni kicsit a ram feszt. a nb is kap persze, meg is égette a kezem... elé tettem egy 8 centis ventit a vga-ra állítva, a cpu hűtő alá. pont befér, meg is van támasztva. a déli összekötő vasúti hidat nem tudom sehogy hűteni, nem férek hozzá.
igen, az az alaplapom. -
Ősember
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest