Új hozzászólás Aktív témák
-
Passape
tag
válasz ADAM1337 #4883 üzenetére
Szia p5k miben mentek ilyet a ramjaid??? nekem p5k deluxe wifi ap van és most akarok beletenni 1150-es OCZ reapert, nem tudom, hogy 1200-t ki fogom tudni-e hajtani belőle. Ha nem, akkor meg egy P45/X48 lapra cserélnék, akkor már lehet hogy DDR3-mal, de a ddr2-t jobban preferálom.
Túlhajtásra melyik alaplap a legjobb? Gigabyte GA-P45-extreme elvileg 1333 felett (1600-ig) támogatja a túlhajtást, eddig adatokban ez a legjobb amit találtam. másik szempont meg az lenne hogy 2db 4850-es ATI-t akarok használni és nem tudom hogy a 2x16x pci express kell e szükségesen hozzá, mert azt csak az X48 chipset tudja a P45 "csak 2x8" csatornát tud.Titanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
-
sz.j
nagyúr
válasz ADAM1337 #4885 üzenetére
Én is tőle vettem, nincs is gond vele, csak ha megint így járnék, azaz gond lenne a memókkal, elég komplikáltnak hosszadalmasnak, sőt bizonytalanak tűnik a gariztatás.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Passape
tag
válasz ADAM1337 #4885 üzenetére
Szia én is tegnap kérdeztem meg ősembert, mára azt válaszolta hogy 1150-es ocz reaperje van cl5-5-5-18 2x1Gb12,5 k, és most érkezett 2x2 Gb-osa is az 5-6-6-18-as. 22k
az előbbi hozzászólásom pont ezt firtatta, hogy van-e valakinek ilyen, mert 1200-1300ra akarnék húzni egyet.
Remélem egy PH!-szabályt sem sértettem meg...Titanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
-
Passape
tag
válasz ADAM1337 #4889 üzenetére
Köszönöm a választ. Utánanéztem és úgy gondolom már nem gyártják az 1200-as verziót. Vagy legalábbis minden csx oldalról, és azokból a boltokból amiket ismerek eltűnt, csak az 1150-es verziót találtam. Meglátjuk, ha ősember cucca is megy 1150-et 2,1 V-tal akkor nem biztos hogy mástól veszek ilyet, benne megbízom és segítőkész, ingyen és bérmentve
Az alaplap bejön, tetszik a kék "hűttőbóda" is, meglátom még mi lesz, mindenesetre ha lesz valami tapasztalatom szólok.
Mindent kösziTitanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest