Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
Gucunja
üzenetére
nem rossz választás, a corsair az jó szokott lenni, de ha egy picit hosszabtávra gondolkozol, akkor azért egy ilyet is megnézhetnél.
[link]
talán +4ropit megér a 2GB. és remélem nem akadályoz meg a fodrászhoz menetelben.
de még vmi esetleg nézz körül itt PH-n az apróban hátha találsz vmit jó olcsón.ui: Goom, nincs mit.
-
válasz
Gucunja
üzenetére
- DC miatt gyorsabb a 2 modulos üzemmód.
- Vehetsz 800-ast is, fel tudod szorozni a RAM-okat, az alaplapod is kezelni fogja valószínűleg, de ezt meg tudod kérdezni a lapod topicjában. 1066-ost nem tudom, ki tudod-e hajtani, nem ismerem a lapod BIOS-át, vagyis, hogy mien szorzókat tudsz beállítani.
- Nagyon olcsók most a 2GB-os kitek, én a helyedben (ha filmeket vágnék) beszereznék 2 db 800-as modult 12k körüli áron. -
Zé_Mester
őstag
válasz
Gucunja
üzenetére
a CL4 és a CL5 az időzítésekben tér el. minél kisebb egy ram időzítése adott frekvencián, annál gyorsabb lesz az átviteli sebessége. ezt memó tesztelő progival tudod lemérni (Everest Memória Olvasás/Írás/Másolás stb)
sztem a CL4 jobb választás lesz, mert ugyanolyan 800as mint a CL5-ös, de az időzítése kisebb a CL4-nek, így gyorsabb is.
linket nemtok adni, de ha találok elküldöm neked.
jó vásárlást
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Formula-1
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tesla topik
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G2 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest