- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
válasz
szatek1987 #2701 üzenetére
nálam amikor kingmax memók voltak, akkor azt tapasztaltam, h a cl4es időzítést(4-4-4-12) nem bírták, és cl5 el ahogy említetted is mentek kicsivel többet mint 1000Mhz. Ezek konkrétan a mars szériából voltak.
-
Pero
senior tag
válasz
Borokafa #2664 üzenetére
én ma teszteletm 2x1GB crucial ballistix 1066os at nálam gyönyörű szépen mentek cl4et, hasonló értékeket kaptam, bár én csak 2700ig húztam a procit. bár vmivel gyengébbeket de az vszinüleg a G1 es steping memvezérlőjének oka ami valamivel gyengébb mint a Windsoros.
szóval én is csak ajánlani tudom őket. -
Pero
senior tag
válasz
Gucunja #2654 üzenetére
nem rossz választás, a corsair az jó szokott lenni, de ha egy picit hosszabtávra gondolkozol, akkor azért egy ilyet is megnézhetnél.
[link]
talán +4ropit megér a 2GB. és remélem nem akadályoz meg a fodrászhoz menetelben.
de még vmi esetleg nézz körül itt PH-n az apróban hátha találsz vmit jó olcsón.ui: Goom, nincs mit.
-
Pero
senior tag
általában a lehető legbiztosabb a 4x1 es kit. nem mondom fixen h összeakadnak, sőt, de 4modulnál van rá sansz, kérd meg a boltban h ha nme megy együtt a 4 akor had vidd vissza, bár elviekben 3napig bármiért visszaviheted, még indok sem kell. ami a típust illeti az természetesen egyforma, és még a serial számokat is érdemes összenézni.
-
Pero
senior tag
a 4x1GB memóval kb ugyan ott vagy mint a 2x2 vel már ami a tuningot illeti, necces az összepárosítás illetve többet fogyasztanak majd mint 2x2GB esetén, ott meg ahogy az elöttem szolók is írták a 2x2GB-os kitek ritkán tuningosak. akad köztük de annak elkérik az árát.
sztem amúgy a kingston nem tud többet mint a kingmax. -
Pero
senior tag
válasz
atilius #2632 üzenetére
nálam mezei kingmax memók amik hivatalosan 800Mhz mellett cl5el mentek, 2,2V-on elszaladgáltak 1000Mhz-t cl5 el de többet nem nagyon ott már nagyon vége van, azok nem nagyon vittek többet. próbáltam külön külön is dfe úgy sem mentek többet, azok nem igazán tuningramok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest