- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vedini
őstag
válasz
Achill3uS
üzenetére
Fentiekben lévő tesztek bizonyították, hogy azonos Mhz-en 3-5-5-9 1t jobb eredményt ér el, akkor mért próbálkozzak a 2,5 ... időzítésekkel.
Aztán jött a flesh, A64 overlclocking guide => ha a sávszélességre gyúrsz vedd a 2,5-4-3-7 1t, indúlj 200Mhz-ről, nyomogasd feljebb az fsb-t, és kiderül mennyi a ram vége. Jó kis doksi érdemes megnézni:
[link]
a vége felé van, de az anandtechen is fent van.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
nem hiszem, hogy ide kellene irogatni oket..
inkabb nyiss egy olyan topikot, hogy extrem sebessegek es teljesitmenyek..
ide mindenki leirhatna a legextremebb eredmenyeit (most nem arra gondolok, hogy az 1.7 es celoronjat sikerult 2.0gigara felhuzni... inakbb azt, hogy felhuzta 3.5 gigara)
[Szerkesztve] -
-
-
Alvinka
tag
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
hát nem a legjobban
jah,picit türelmetlen voltam akkor mert már 2 hete nem volt gépem és nem vártam meg míg megszárad rendesen a ragasztó, és mikor raktam fel a hűtőt elcsúszhatott..Nembaj hibáiból tanul az ember 
De lehet ezt is kiküszöböljük,majd jövőhét
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

msn?

jah,picit türelmetlen voltam akkor mert már 2 hete nem volt gépem és nem vártam meg míg megszárad rendesen a ragasztó, és mikor raktam fel a hűtőt elcsúszhatott..Nembaj hibáiból tanul az ember