- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
God Vazzeg #156 üzenetére
igazabol azt az egy tesztet nem ertem.. kivetel nelkul csak akkor jelzi a hibakat, mielott a kovetkezo kor elejere ugrana.. biztos vagyok benne, hogy ez igy nem normalis.. nem ertem, hogy pl 99% elott miert nem dob egy hibat sem, utana meg nem ritkan tobb 100.000-t is
-
westlake
félisten
varjatok meg az uj everestet, amiben mar elmeletileg tenyleg hibamentes lesz a meres
-
westlake
félisten
válasz
Deluxe00 #133 üzenetére
ilyen vilagban elunk..
amikor valakienk az okoz oromet, hogy esetleg az en eredmenyemet ''tullicitalva'' mutat egy fals eredmenyt, az engem felbosszant.. minden ember szereti, hogy elismerest kap valamiert, amiert megszenvedett.. szenvedes az is, hogy valaki megtalalja az eppen optimalis beallitasokat egy rekord eleresehez.. nem gondolom, hogy szo nelkul kellene azt hagyni, hogy valaki benyog egy eredmenyt, barmifele bizonyitek nelkul.. mondjuk felvethetnenk az otletet a nob-nak, hogy mi lenne, ha nem kellene elmenni a pl. a futoversenyekre, hanem mindenki egyszeruen bemondana a csucsat 100m-en... mert igy is lehetne csilani, csak nem lenne sok ertelme..
sajnos, vannak olyan emberek, akiknek az okoz oromet, hogy masik eredmenyeit lekicsinyitsek
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #87 üzenetére
jo ez is, de szivesebben latban valamelyik everest 4xx beta eredmenyet..
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #82 üzenetére
gondolom megint csak veletlen, hogy nem futtattal egy everestet, vagy sandrat
(jo is, amikor a64 tweakerben mindent a lelassabbra allitasz, mi?)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
hulye elmelet.. a dfi expertben a tccd samsungok csak cl3-ba mennek 560mhz folott normlaisan.. msi k8n diamondban cl2.5-ben tok jol mennek 620-on, de h atallitom cl3-ra, (ami ugye lazabb idozites) akkor szetfagy a windows...
eza tuning dolog memoria es alaplap fuggo..
lehet azzal jatszani, hogy ki eri el a legmagasabb memoria mhz-et, de lehet ugy is, hogy ki eri el a legmagasabb savszelesseget
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS #74 üzenetére
nem hiszem, hogy ide kellene irogatni oket..
inkabb nyiss egy olyan topikot, hogy extrem sebessegek es teljesitmenyek..
ide mindenki leirhatna a legextremebb eredmenyeit (most nem arra gondolok, hogy az 1.7 es celoronjat sikerult 2.0gigara felhuzni... inakbb azt, hogy felhuzta 3.5 gigara)
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
es szamomra mar nem az a lenyeg, hogy hany mhz-en megy a memoria, milyen idoziteseken.. ezek fontos dolgok, de nem ezek hataroznak meg mindent..
nalam mar az a fontos, hogy egy tesztprogram (amit azert megbizhatonak nevezhetunk)
minel nagyobb savszelesseget irjon a memoriara.. tenyleg jol neznek ki a magas ertekek, de inkabb a probalok a teljesitmenyre turekedni..
ettol fuggetlenul tenyleg grat az eredmenyhez -
westlake
félisten
inkabb miert nem 9-es szorzoval rekorddontogettek?
ott kellemes tesztelgetni.. akkor meg mekk is beszal szerintem..
ha memoriateljesitmenyt akarunk osszehozni, akkor tenyleg ilyen ''magassagban'' kellene jatszani a memoriakkal..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Scream007 #42 üzenetére
9*330?? azt megneznem.. oda mar nitro kene a memorianak is..
oda mar olyan szintu stabilitas kellene sa memoria feszultsegnek es olyan homerseklet, ami mellett biztonsaggal adhatsz 3.3 - 3.5 voltot a tccd chip-eknek
ja es talan 40 modulbol sikerulne 2 512-est talalni, amik birjak dualban ezt a gyurodest
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
nekem nem volt ebben rekordom... foleg nem ezzel osszehasonlithato..
a 626mhz az 9-es szorzoval volt elkovetve, de azzal sem mentem sokra az x2 miatt, mivel mekk everestben az egymagos procijaval kenterbe vert... szal nekem, ha volt is rekordom, akkor az csak latszat rekord volt -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #1 üzenetére
szep-szep, de szerintem nem sok erelme van...
jo, hogy szepen mutat a magas ertek, de nagy valoszinuseggel egyaltalan nem stabil..
leirom ide is a velemenyem, ahogy mar neked is elmondtam msn-en..
nem latom ertelmet az effajta rekordoknak, mert:
-a procisebesseget egyaltalan nem tudod utos szintre hozni
-ezen a frekin biztos, hogy nem stabil a memoria
-a 7-es szorzo miatt szerintem meg 9gb/s -es savszelesseget sem ered el..
inkabb arra kellene torekedni, hogy minel magasabb processzorsebesseg mellett
(nagyobb szorzo) a memoriat is vegletekig tuningoljuk..
ennek a ket dolognak mindig ugymond egy tuningszinten kellmozogniuk ahhoz, hogy utos rendszert lehessen csinalni..
szep a 655mhz, de azert elegge vicces, hogy igy kap kb 9gb/s -es savszelesseget
(nagyon becsles!) emellett meg a proci is csak 2290mhz-en megy, viszont ha 9*300-on megy a rendszer, akkor mar 9+ gb/s-es a savszel es a proci is 2700mhz-en megy.. ja es stabil a rendszer..
engem nem zavar, hogy hogy annyian orlnek a 655mhz-nek, csak eppen szem elott kellene tartani, hogy nincs mogotte ''ero'' .. nekem pedig szemely szerint az nem tetszik, hogy a legtobben itt csak kizarolag a 655mhz-et latjak meg es ezt istenitik..
(4-es szorzoval tobben is tulleptek a 800mhz-et, de ertelme az nem sok volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest