-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2602 üzenetére
Pyróval ja, nem sok helyen kell ütni, inkább a tűzlabda az arcába.
Másik megoldás, ami némiképp elegánsabb, ha az oszlop körül ugrabugrálsz, úgy, hogy az mindig köztetek maradjon. Amikor támadni készül, akkor dobsz neki egy lasztit. Itt az a lényeg, hogy targeteled ugye, és úgy állsz az oszlop mögött, hogy Te rá tudj dobni, de az ne tudjon rádugrani. Kivitelezhető, mert neki a teljes testével akadálytalanul kell állnia, Te pedig a varázsos kezed oldalán kicsit kilógva már tudsz neki ártani...Dexrte nem kell pont valóban, azonban én tettem és nem bántam meg. Egyrész kicsit gyorsabb lesz a kasztolás (nem sokkal, de azért észrevehető, és ebben a játékban az apró különbségek nagyon nagy különbségekké tudnak válni bizonyos szitukban), másrészt az íj bizonyos helyeken igen nagy segítségemre volt/van. Mondjuk számomra legélvezetesebb végigjátszás (egyben legnehezebb) a full Dex karakter, nulla páncéllal, íjjal, katanával.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest