Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Ennyi.
Mindenki ért az autóhoz mindenki jobban tudja nálad.
Sok a dízel fan azok úgyis azt ajánlják.
De nekem nem kéne. Sokat rövid utazok pályán ritkán megyek.
Van egy Suzuki Wagon r-em. Sokan lenézték régebben is mert csúnyának látják és igénytelennek.
Nekem megfelel.
A testvérem mindenképp rá akart beszélni először egy német konszerm termékre.
Mondtam neki nekem az autó közlekedési eszköz nem státusz szimbólum.
Számomra fontosabb az olcsó közlekedés mint a jelvény.
Ezután rá akart beszélni egy használt autóra mondván ott olcsóbban vehetek egy jobbat.
Csak pont az a baj hogy önerő nélkül autóhitelbe beleugrani nagyobb kiadás.
Egy autó pedig 10 éves kora után nagyon nagy rizikó.Mondtam neki mit akarok venni. Lenézi a márkát meg elég rossz véleménnyel van róla.
Szerintem pedig a Daciákat okkal szidják.
Ugyanis az eddigi beszámolók alapján nagyon is van gond az autókkal.
Bármelyik motort elnézve. Gondolom ez amiatt lehet hogy a régi alapmotorokat cserélni kellett az új turbós kissebb lökettérfogatú modellekre. Ez az uniónak köszönhető. Sajnos a mai motorok nagyon túl vannak tervezve túl vannak húzva túl vannak bonyolítva. De a problémás bonyolult motorok nem csak erre a márkára igaz. Ma az autók nem 15-20 évre vannak tervezve. A régi 4 hengeres alap motoros autóknál nem voltak ekkora problémák ha egy Suzukit vagy egy Daciát nézel.Szóval azt hogy ezeknél az új autóknál is lehetnek hibák el kell fogadni. Ha emellett meg tudja az ember szokni azt hogy az anyag is ki van belőle spórolva tehát fapados akkor nagy baj nem történhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Metal topik
- Microsoft Excel topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Smart home kiarusitas
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest