Hirdetés
- Már javában teszteli a HAMR implementációját a Western Digital
- Amazon Fire TV stick/box
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Az a nagy igazság, hogy ami elkerülhetetlen, azt én is feliratosan vettem. Zártakarók vannak itthon, régebben a fókán is volt, tetszett. Soha nem kente össze magát senki a szerkezettel tehát funkciója nincs, de dizájnos.
Hálóm van, van egy Zafira A itthon, napi szinten használom, nagyon jó. Fogok venni még egyet a Lodgyba is, csak az autó érkezzen már meg. Azt csak ajánlani tudom.
Ilyen gumis védőt is vettem a hátsó lökösre. Szerintem az eredeti kamu 3M kétoldalas kuka, de egy jó ragasztóval hasznos lesz. Vettem kettőt, legyen a Zafirára is, de azon van gyári, úgyhogy ha lekapjuk valamivel vagy kiszaggatjuk, van tartalék.
Kábelrendező szerintem hasznos, ilyet vettem még amit nemrég említettem, és ez szerintem elengedhetetlen mindenféle pótkerék mellé is ilyen áron. Csak egy jó kis kompresszor kell mellé még majd, de az inkább itthonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már javában teszteli a HAMR implementációját a Western Digital
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest