Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Nekem a routeren keresztül sose volt ennyi, szerencsés vagy
460-760 közt volt a letöltésem kb mindig. De most már mindegy, megoldódott, ugyanis valószínű elromlott
Szabálytalan időközönként elmegy a net az asztali gépen, eltűnik a wifi jel is, a lan jobbik esetben visszajön a wifi nem, csak ha újraindítom a routert. Közben a laptopom közvetlen kábellel a modemen meg se rezzen, tökéletesen működik. Mindezt több resetelés után is csinálja. szóval kikapcsoltam , most a modem wifijét használom a telcsiknek , a lakásban elég az is, PCnek meg volt egy szabad kábel. a router nélkül úgyis gyorsabb 
szerkesztés:
Ja sikerült megnéznem a logjait egy szoftverrel, és ott azt írja néha hogy sikeresen bootolt a device ,
miközben semmi oka nem lenne rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
460-760 közt volt a letöltésem kb mindig. De most már mindegy, megoldódott, ugyanis valószínű elromlott
Szabálytalan időközönként elmegy a net az asztali gépen, eltűnik a wifi jel is, a lan jobbik esetben visszajön a wifi nem, csak ha újraindítom a routert. Közben a laptopom közvetlen kábellel a modemen meg se rezzen, tökéletesen működik. Mindezt több resetelés után is csinálja. szóval kikapcsoltam , most a modem wifijét használom a telcsiknek , a lakásban elég az is, PCnek meg volt egy szabad kábel.