- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
Szia
Sokáig kerestem én is ezt a beállítást, azután teljesen véletlenül akadtam rá. Nekem nem volt logikus kedves D-Link...
Na mindegy. Szóval nem egy konkrét menüpontban van, hanem "home" főoldal-->connected clients-->itt a hálózatra csatlakoztatott eszközök közül válaszd ki amelyiknek fix ip-t akarsz adni-->edit rule (kis cerka)-->reserve ip--> enabled-->Itt már adhatsz is meg egy fix ip-t. Egyébként ugyanitt a "parental control"-al tilthatod is azt eszközt amelyiket ki szeretnél tiltani a hálózatodról.-->"always enable"-el. (Gondolom mac cím alapján tiltja.) Természetesen itt a gyári firmware-ról írtam. :)
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
d-link 842 routerben hogy tudok fix ip cimet kiosztani a rácsatlakozott eszközöknek?
Köszönöm -
siminhu
tag
Sziasztok,
Van egy AVTECH kamerám, Digi routeren szépen látszik és működik... de a DIR-842-es routeren nem látom a connected cliensek alatt, sana a DIGI router sebessége lassú és csak 2 port van rajta... van valami tippetek mi az oka?
Köszi,
Sim
-
Angel2014
addikt
válasz
alvardes #490 üzenetére
Szia tudnál segíteni nekem B változat van..elképzelhető hogy ebben nincs wpa2 ?
A b változatra lehet esetleg A Vagy C változatot tenni?
.
A b.és változatnak mi a legújabb freemware? 203-van most fent .Amúgy az MT freemware amit feltettél az milyen változat? A , B, C, ?
Itt tettem fel a kérdést hogy ezt írja a windows folyton, [link]
Meg itt...[link]
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
d-link 842 routerben hogy tudok fix ip cimet kiosztani a rácsatlakozott eszközöknek?
Köszönöm -
alvardes
csendes újonc
Akit esetleg érdekel az, hogy nem MT-s firmware-ről, hogyan lehet visszatérni MT-s firmware-re, annak itt az MT-s bin fájl:
Igen én is úgy láttam, hogy csak ebben van 5GHz DST. :\
A szerző kérésére módosítva.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
keritohi
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy milyen különbségek vannak a különböző hardware verziók között? És hogy a MU-MIMO képesség mindegyikben benne van? Köszi -
Iginotus
addikt
Van két ilyen routerem 2.03 as Fw vel. hogyan lehet az egyiket Wifi bridge módba állítani? Nem találom sem neten sem benne a beállítást erre. (már néztem custom FW-t is lehet, hogy ezt nem tudja a router?)
5letek? (wifin szeretném átküldeni a main routerből a netet ennek és lan-on levenni róla gépeknek, nem szeretnék lan kábelt huzni hozzá.) -
törölt tag
Sziasztok !
Létezik olyan hogy a DIR-842 ún: memóriája megtelik és nem kezel több wifis eszközt, illetve az hogy csak bizonyos mennyiséget enged ? -
milcsa
csendes tag
Hali! Chromecasttal akadt valakinek problémája? B1 modelem van, 2.03MT-val és ha chromecastra akarok videót átküldeni, akkor borzasztóan akadozik. Folyamatosan eldobálja amúgy a castot is, nehezen férnek meg valamiért. Néha működik, de inkább nem.
-
Headbang
aktív tag
Tapasztaltatok már, olyat hogy egy idő után megdöglik az 5ghz es csatorna a routeren, ha az Xboxhoz csatlakozik? Újra kell indítani a routert, ezután jó csak, de ezt követően megint lehal az 5ghzes csatorna pár óra után. (Más eszközzel nem jelentkezik ez csak xboxal.)
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok én ezzel a routerrel használok mindent és a wifi megy ugymond rendessen de a lan sebessége a pc-n az már nagyon tréé. Amíg a modembe van a pc kötve onnan hibátlan a kapcsolat (gyors) de a routerből egyszerüen borzalmasan lassú egy oldal betőltése is. Mivel a modemben lévő csatlakozók foglaltak így csak ezzel tudom használni a pc-t
A net 1G telekomos csomag a sebességem wifin 300mbps pc-n meg 800mbps de még is az oldalak betöltése tetü lassú ennek ellenére, mi lehet? -
Perijon
tag
válasz
#13797376 #480 üzenetére
Szia! Ugyanez volt a problémám nekem is. Végül ma sikerült megoldanom az alábbi módon:
- Frissítettem a 2017-es fw-re a routert (kicsivel visszább linkelték)
- Az IPv6 beállításainál pedig bejelöltem azt, hogy "Local Connectivity Only". Az advanced settings-hez nem nyúltam.Amióta ezt megcsináltam, azóta hibátlanul fut a net. Kivettem a kapcsolatok közül, újra felvettem, jelszó beírva, és szépen működik.
-
törölt tag
Sziasztok !
Kérem a segítségeteket mert 3 napja szarakodok a DIR 842 routerrel. Már régen vettem, és soha nem volt vele gond. Most azt tapasztaltam, hogy az egyik telefonunkkal ha rá csatlakozunk akkor azt írja hogy csatlakoztatva, de ennek ellenére nem nyit meg semmilyen web oldalt. Ugyan az a telefon viszont máshol minden további nélkül rá csatlakoztatva wifire megnyitja az adott oldalakat.
Lehetséges hogy a routeren belül megtelt a lehetséges csatlakoztatások száma ? Tudna valaki ebben segíteni ? Köszönöm ! -
maddionmax
senior tag
Üdv!
Két ilyen ipari hulladék szomorú tulajdonosa vagyok. Ha WPA-t bekapcsolom, 10 percenként megszakad a wifi, a sebesség pedig néha egy 14400as modem sebességével verseng.
Ha WPA-t kikapcsolom, száguld minden. Találkoztatok ilyennel?
Ja és én csak AP-nek használom, tehát LAN porton, fix IP-vel használom. DHCP-t a modem kezeli. -
kispredátor
csendes tag
létezik hogy ezen a routeren nincs mac szűrő?
megőrülök tőle, nem találom.... A kölköknek szeretném valami normáliskeretek közt tartani a netezést, ehhez kellene ... -
Találkozott valaki olyannal hogy egyik napról a másikra felezi a WIFI sebességet? Mintha a kétirányú adatkapcsolat eltűnt volna.V1-es.
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
DIR-842 Van lehetőség rage extander módban való használathoz vagy a gyárítól eltérő FW telepítés szükséges hozzá?
-
shift+ő
senior tag
Azt vettem észre, hogy a router a DHCP-n néhány eszköznek rossz DNS címet - DNS-nek is a sajét IP címét - ad, emiatt hálózatra csatlakozik az seszköz, de internetre nem lát ki.
A telfonokkal szokta csinálni, de ma a TV is így járt. Eddig nem tudtam miért csinálják ezt a telők, de a TV-nmár látam, hogy szar a DNS cím.
Ha csinálok egy gyári visszaállítást azután egy darabig jó.
Mi lehet az oka:
2.02 firmware B1 hw
-
hallga
csendes tag
Szia Mindenki! Ma vettem egy ilyen routert (HW B1, FW 2.02 ).DIGI szolgáltató,Budapest.
Akinek van konkrét tudása,kellő türelme,kérem,írja le rutintalan ember számára is érthetően a legegészségesebb fw-beállításokat,beüzemelést,meg amit még tudnom kell! Nagyon kösz. -
szzimo53
tag
Üdv,
Vezetéken mennyit tud ez a router? Digi 1000es nethez kellene. Kellően erős hardver adott. -
Nescafé
őstag
Sziasztok, ehhez a ruterhez keresek csak halózati adaptert , mert tönkrement, esetleg valaki tudna linkelni ami jó hozzá, webshop lenne inkább jó.
Köszönöm -
Symbio
senior tag
Sziasztok, járt már valaki úgy, hogy a reset gombra (WPS gomb hosszam nyomva) nem reagál a router. Magyarul nem tudom resetelni. A beállítás menüből sem megy, mert nem tudok belépni (ezért kellene resetelni
)A készüléket 2017 febr 23-án vettem, tehát két hete járt le a garancia.
Bármi ötlet, hogy ilyenkor mit tegyek?
köszi -
Vikk80
újonc
Sziasztok!
Egy DIR-842 HW
1 FW:2.03MT routerem van, egy vidéki szolgáltatónál vagyok, dinamikus IP-vel.
A kedves szolgáltató valamiféle fejlesztést hajtott végre és a kemény 80megás netről 400megásra fejlesztett, ami valójában csak olyan 100-as.
Nem tudom mit csináltak, de azóta ha feltölteni próbálok, elmegy az egész net pár másodpercre.
Ez sebességmérésnél is így van, a letöltési sebességnél semmi gond, amint elkezdi mérni a feltöltésit, kezdi mondjuk olyan 35 mega körül, majd meredeken zuhan lemegy 0-ra és kész.
Mértem a modemen, ott semmi gond, stabilan működik.Valakinek van valami tippje?
-
kenenex
csendes tag
Sziasztok!
Csak nekem döglik le folyamatosan? sokszor bekorlátoz 2 megás feltöltésre, leszórja a wifiről a dolgokat időnként, nameg egy ideje nem veszi be az ip fixálós beállításokat, save gombra nem reagál semmit.
Tamás
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen D-Link DIR-842 routerem és mellé egy CISCO EPC3925 modemem T-home internet 110-112mb letöltés 10-12mb feltöltési sebességgel van itthon iptv is illetve vezetékes vonal is
még nem kötöttem be a dlink routert de szeretném kérni a segítségeteket hogy beállítani mindent "f.szán"
tehát egy teljes körű beállítást szeretnék kérni mit hol mire állítsak stb..
Akitől vásároltam a routert ő is telekom nettel használta -
qqzs
őstag
Sziasztok. Ez a tipusu router egy masik bejovo routert osztana tovabb kabelen es wifiben is es azt olvastam hogy a masodik router nem jo ha router modban megy hanem be kell allitani hogy switch legyen (ha jol emlekszem a kifejezesekre). Szoval mit kellene ezen allitani?
-
-
hunluki
senior tag
Köszi, hétvégén rápróbálok, akkor van időm elugrani egy másik routerért ha mégse jönne össze a dolog
Erről amúgy sem írnak túl szépeket, bár megvallva az őszintét nekem a fenti problémán kívül nincs vele gondom, tempóba pöpec, jelerősségbe pöpec, rengeteg eszköz rá van kötve, elég combos helyi forgalom van hálózaton és gond nélkül viszi, a rákötött gigabites netből is ha jó napja van simán hoz 7-800-at, de ez inkább a szolgáltató hibája hogy nem hozza a max tempót, közvetlen a modemre madzagolva is ennyi jön.
-
Robi_73
őstag
Szia!
Az enyém is 2.03MT-vel érkezett, majd feltettem a gyári 2.02-es verziót. Azóta kutatok egy működő 2.03-as verzió után. Nem kellet semmit trükközni, simán frissítettem már többször is és az összes létező verziót felraktam már. Nekem a fix IP-vel sosem volt bajom, mindig működött. Most is tudja amit kell.
[kép]
-
hunluki
senior tag
Szia,
Nekem is T küldött DIR-842-t, HW: B1 FW:2.03MT. Erre fel lehet tenni az általad linkelt firmware-t brickelés nélkül?
Jelenlegivel sebesség gondom nincs, ellenben fix IP címet pl nem tudok állítani sehogy sem mert hiába kattintok webes felületen a connected clients-re, nem hozza fel a listát. Próbáltam chrome/ffox/edge/ie/ie kompatibilitási módban, egyikkel sem megy.
Ez a firmware megoldás lehet erre?
Köszi!
-
Headbang
aktív tag
sziasztok
Alap kérdésem lenne.
Hogyan tudok fix ip-t adni az egyik eszközömnek(laptop) ezzel a routerrel?
Digis netem van.
Köszi! -
Ernesto78
aktív tag
Egy évig használtam a DIR-842-öt és viszonylag jó volt a sebességem wifin. Tudta a 230/175 Mbps-ot. Igaz volt hogy sokszor belassult a netem és nem tudtam miért csinálja. Aztán úgy döntöttem, hogy veszek egy új Asus routert, már azért is mert AiProtection is van benne. Amikor a DIR-842-öt az Asus elé kötöttem teszt gyanánt, az AiProtection kiabálni kezdett a DIR-842-re mint HNAP fertőzés veszély.
Amióta az Asus van azóta nem lassult még be a netem egyszer sem. Annyi különbég van hogy az Asus a wifi sebességet nem 230/175 hozza hanem csak 200/175-re. -
eladogeppc
veterán
válasz
Gubek-Einste #444 üzenetére
Én ezt vettem. Ég és föld. Hasít a netem azóta, plusz cloud-ból látom mi van az otthoni routeremmel.
[link]
Kemény 14990-ért vettem eDigitalnál, mert az Aqua-val összebalhéztam kifizetés miatt. -
válasz
eladogeppc #443 üzenetére
Pontosan melyik?
-
eladogeppc
veterán
Tp-Link Archer 1200 tökélete.
-
troly
tag
válasz
Gubek-Einste #440 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
Gubek-Einste #438 üzenetére
Köszi, de már Aqua visszakapta. Egy nagy fos teli huggyal ez a router.
LAN-on is alig jött ki az 500Mbit. Inkább volt az 200-300.Egymagában még csak-csak működik, de a vicc, hogy a routertől kb 5m-re alig van jelerősség.
TP-Link WR1043ND a korábbi router, és Netis WF2780 (Nem nagy cucc) router a másik.
A Netis azért jó, mert annak a 4 antennája 2db teher hordó betont átvisz. Tehát nem tégla és nem sima mezei harmadik emeletes betont.A TP-Link kapja a WAN portra a Digi-t és a Netis csak AP.
A TP-Link 500Mbit-et bőven tudja, csak erősebb wifi eszközt szerettem volna.
-
-
troly
tag
Sziasztok!
Lassan 2 éve lett a Telekomtól egy ilyen DIR842-es routerem azóta szenvedek vele. Nemrég kaptam egy újat mert az előzö verziónál sokszor ki-be kapcsolt az 5 GHz-es wifi. Már sok mindent végig próbáltam. Gigás netem van mellé wifin kb a sebesség 1/4-e volt meg kábelen win 10 alatt majdnem a fele. Kábelen Ubuntu alatt 900 felett volt a sebesség. Ezeket mértem a régi routerrel.
Az új routerrel meg csak ennyi:A router be van állítva bridge módba már ellenőriztem. Egy Dell 7559-es laptopom van.
Intel Dual Band Wireless AC 3165 van benne.
Egy Realte PCIE GB Lan a másik kártya.Van valami ötletetek?
Előre is Köszönöm!
-
válasz
eladogeppc #437 üzenetére
Így kell bekötni a másodlagos eszközt ha nincsen benne dedikált AP mód.
Milyen típusú a Netis?
Milyen verziós a TP-Link? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Vettem egy ilyen kütyüt, mert olcsó.
Eddig egy TP-Link WR1043ND router volt berakva, ezt váltotta ki, amire párban van egy másik router (NETIS 5Ghz) rákötve kizárólag AP módban.
Eddig ez jól működött, annyi volt, hogy nem volt elég térerő a TP-Link-en.Most:
Ha csak a D-Link van a hálózatban, akkor van internet, wifin is és LAN-on is.
Amint a NetIS vagy akár a TP-Link van beállítva második eszköznek AP módban, akkor eltűnik a D-Linkről a Wifi. LAN-on továbbra is van hálózat, és a második AP eszközön is van net.A második eszköz WAN portjára van kötve az eszköz. DHCP-t a D-Link ad, a másikon ezek a funkciók tiltva vannak, hiszen AP.
Mi lehet a baj ?
-
archee303
csendes tag
Sziasztok!
A 842 routeremen a digi routerre csatlakozva nincs internet a wifin. Az utp portokon van, de az is megszakad néha.
A tplink 100mbites routerel minden ok. -
attilav2
őstag
Volt nálam kölcsön a hétvégén egy Dir842 b1 verzió, jól ment, csak az volt vele a gondom hogy a médialejátszóm(Himedia Q30) nem érte el a windowsos megosztást(a net ment rajta), vezetékesen próbáltam. Pedig helyesen adtam meg a windows gép ip-jét. A régi routeremmel linksys wrt160nl, simán be tudott jelentkezni a megosztásba. Nem tudjátok ez mitől lehet? Nemrég kötöttek át Digi Ftth-ra és kellene egy gigabites router, és a dir842 elég olcsó, de ez a belsőhálós probléma bosszant. Nézegettem a Tplink Archer C7 menüjét, van fenn a tplink oldlán szimulátor, és sajnos az nem támogatja a digi ipv6-ot, viszont a dir842 igen, ez is mellette szólna, na meg hogy jóval olcsóbb is. Másnak is volt belsőhálós megosztási problémája a dir842-vel?
-
csimpánz
csendes tag
válasz
metalstorm #433 üzenetére
Szia,
Ugyanez a kombó van nekem is. (Diginet Huawei ONT-Dir 842)
Vezetéken max. sebességet tud(pl. 940/215 Mbit/s),telón AC wifin mintegy 300/215 Mbit/s. Egyszerű mint a faék, teszi a dolgát.Üdv,
R -
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Mivel csak mobilon van jelenleg netem, gyors és jó választ várnék az alábbiakra! Előre is köszönöm! Digi... Ma "bridge" módba tetettem. Routernek egy D-link ac1200est szeretnék használni hozzá! Sok minden jó, de a digis huawei és a dlink között nincs kapcsolat
-
kigyi_23
addikt
válasz
metalstorm #431 üzenetére
De pontosan annyit tud mint amit írnak róla.
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Hozzájutottam egy ilyer routerhez, diginél muszály volt szerezni .. Remélem nem olyan xar mi t ahogy sok helyen olvasom....
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #429 üzenetére
Stornó a dolog, az volt a baj, hogy túl új volt a driver, régebiekkel már 1000-nek ismeri fel
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Telekomos 2.03 FW van nekem ezen az eszközön (B1), de olyan problémám van, hogy több laptopban hiába van Gigabit Ethernet kártya és hiába a Cat6 kábel, mégis csak 100 Mbit-es kapcsolatnak látja ls nem 1000-nekKábel tuti jó és ethernet driver is a legújabb.
Van ehez újabb FW?
-
cicur99
tag
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #426 üzenetére
Értem, köszi. Akkor megint Telekom.
-
válasz
gabikiraly2 #425 üzenetére
Ugyan úgy kell beállítani mint ahogyan korábban az Asus volt.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #424 üzenetére
Ez mit is takar pontosan?
Eddig úgy működött a rendszer, hogy a ONT Bridge módba volt állítva és egy asus router osztotta a netet lanon és wifin keresztül. Sajnos az asus elhalálozott és az ONT át lett állítva router módra (amit csak a szolgáltató tud megtenni). Közben előkerült a szekrényből a szolgáltató áltat adott D-Link, aminek csak a wifi részére van jelenleg szükségem.
Jelenleg müködik is rendesen, csak annyit tettem, hogy a D-Lnik-ben kikapcsoltam a DHCP-t és összekötöttem az ONT-al egy lan porton és kikapcsoltam a wifit az ONT-ban. -
válasz
gabikiraly2 #423 üzenetére
A szolgáltatói eszköz PPPoE Passthrough módba állítása nem megoldható?
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #422 üzenetére
A D-Link routert használni AP módban. Mert a fő router (Huawei HG8245H) nem tudja az 5GHz-es wifit. Amit két mobil is használ.
A környezet: tömbház téglából. -
válasz
gabikiraly2 #421 üzenetére
Pontosan mit is szeretnél és milyen környezetben használnád?
-
gabikiraly2
aktív tag
-
géeles
aktív tag
válasz
Asmodeushu #419 üzenetére
Szerintem annak bírni kéne, bár nálam nem ilyen a net így ezt nem tudtam kiprőbálni.
-
géeles
aktív tag
válasz
Asmodeushu #417 üzenetére
Elég kevés....
Kicserélném először a kábelt. -
Asmodeushu
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy tegnap bekötötték a netet (FTTH 1000) - kaptam hozzá Huawei eszközt, ami Routerként működött, 2 UTP porttal és WIFI-fel. Csakhogy nekem kevés az az 2 utp port, így a szerelők / ügyfélszolgálat javaslatára külön saját routert (D-link DIR-842) is rákötöttem, csakhogy a sebességekkel gondom van.
Tegnap, bekötés után a fő PC-t a Huawei eszköz gigabites portjára kötve 842 / 212 mbit/s sebességet mértem.
Ahogy közbe kötöttem a Routert is, már a vezetékes sebesség csak 297 / 227 mbit/s lett.
Kértem az ügyfélszolgálatot, hogy kapcsolják át a huawei eszközt "Bridge" módba, hogy tudjam teljes értékűen használni a routert. Ez a beállítás ma reggelre megtörtént.
A routeren beállítottam a PPPoE kapcsolatot, majd mértem egy sebességet, 281 / 233 mbit/s lett.
Gondoltam / gondolom, hogy valami router beállítás lehet a ludas, minden esetre próbaképp bedugtam közvetlen a fő PC-t a Huawei eszközbe és a gépről hoztam létre PPPoE kapcsolatot, a sebesség így 517 / 217 mbit/s lett.
Van valami beállítási lehetőség amivel növelhető a Vezetékes sebesség?
A router amúgy D-link DIR-842 - HW ver C1, FW ver: 3.00MT -
Hálózati címfordítás de itt azt jelenti, hogy nem publikus IP címet kapsz hanem a belső hálózatit amellyel nem működnek a külső eléréses programok/szolgáltatások, pl a torrent. Illetve mivel ki tudja mennyi (több tucat/száz/ezer) ember van egyetlen publikus IP cím mögött így ha valaki miatt tiltó listára kerül ez a cím akkor mindenki akinek ez a külső címe ugyan úgy szenvedni fog.
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #414 üzenetére
Szia
Köszi a választ.
Mi az a NAT? -
-
stnorcy
aktív tag
Helló.
Ma megérkezet a cuccos.D-Link DIR-842 Wireless AC1200 Dual Band Gigabit Router.
Model Name: DIR-842
Hardware Version: C1
Firmware Version: 3.00MTEzt szeretném össze kötni egy Huawei HG8121H ezközzel.
Most cserélte a DIGI utp hálózatról optikaira és ezt az ezközt hozták.
Viszont a wifi nem tud rajta csak 80-90 Mbit et, ezért vettem hozzá ezt a D-Link et.
Segítene valaki hogy hogy álítsam be , hogy jó legyen?A laptopom egy Alienware M17x R3 I7-2670QM a wifi ezköz benne egy Intel(R) Dual Band Wireless-AC 7260.
Windows 7 Ultimate 64bit. az op rendszer.Még egy kérdés.
D-Link DIR-842 nincs benne magyar nyelv.Lehet valahogy magyarosítani a menüt?
Köszönöm.
-
-
Istii0447
újonc
Sziasztok
Nekem is van egy DLink Dir 842 1200 AC wifi routerem MT firmware el, vagyis volt , rátettem a sima 2.02 őt viszont a 2.03 MT t nem találom sehol , esetleg valakinek nincs meg elfekvőben ? Segitséget előre is köszönöm.
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #405 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
szaniszlokar #404 üzenetére
Így kell beállítani.
-
szaniszlokar
aktív tag
A DIGI-s ONT mellé szeretném beállítani a D-link routeremet AP-ként.
Találok valahol leírást, hogy mit kell ilyenkor beállítani?
Köszönöm! -
-
Gyuree91
tag
Hali!
Optikai digi-hez rendeltem edigital-ról egy ilyen routert. Most kötöttem be, minden ment elsőre.
200/200mbit körül teljesít wifin az reális?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest