Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nubreed #26364 üzenetére
Nekem a sok olvasnivalóval van gondom. Tele van a játék bazi hosszú shard-okkal és nincs türelmem végigolvasni őket... Oké, angolul játszom mert magyar feliratokkal nagyon furcsa a játék, így még egy kis extra idő a szöveg megértése de magyarul se lenne több kedvem hosszú beszélgetéseket végigolvasni.
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
nubreed #26161 üzenetére
Hali, a legutóbbi peccsben szerintem bőven lebutították a mókust, simán el bírtam kenni most a száját mindenféle arany béZbóZütős (Maunika) trükkök nélkül. Mikor elmegyek bokszolni a taggal, előtte minden skillpontomat a közelharci jártasságra osztom el. A legvégére szoktam tartogani, mert akkor már van mit elosztogatni, meg a karakterem is tápos.
Persze ez mondjuk egy 6-os body-val rendelkező karakter esetén édesmindegy, az nagyon hamar a fűbe fog harapni.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
nubreed #26154 üzenetére
Kire gondolsz, Rhinora, vagy a sorozat után megszervezett főmeccsre?
Ehino ellen: dupla ugrás implant, gorillakar implant, verekedés sebzését növelő perkek kellenek. Így egy erős ütéssel kibillented, földre kerül, majd beviszel még kettőt, egyből mínusz 10 százalék. Ha meg ő jön, csak dupla ugrással elugrasz.A főellenfél 1.5-ben pite. Harmat ütöttem és megfeküdt, nem is értettem hogy lehet ilyen gyenge.
Az ütésekbe tilos beleállni, ez fontos.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nubreed #26129 üzenetére
Tetszetős nagyon videók alapján, lakótársam is ódákat zeng róla, viszont valamiért nem kapott el a "must play" érzés. De most kb az összes játékkal ez van, két hónapja áll-leejtve játszottam ki a Blood & Wine-t, most már kicsit kényszer érzésem van a játékoktól. Egyedül a Cyberpunknál van ez kisebb mértékben jelen, de amióta kimaxoltam a buildem ebben a mentésben felütötte a fejét itt is. Lehet kiégtem, a covid kezdete óta kb ugyan az az életvitelem. Munka, tanulás, játszás, néha haverokkal találkozás, ritkán mozdulok ki otthonról önszántamból. Most elkezdett jobb lenni az idő, hív a természet és a zene
-
PuMbA
titán
válasz
nubreed #26039 üzenetére
Ezt nem tudtam
Amúgy a játék jó, ezzel az 1.5-ös patch-csel való nekikezdés jó volt (illetve, hogy féláron is adták), mert a nagyobb gondokon túl már csak ezek a dolgok maradtak, de ezek is nagyon kellenének, hogy egy kerek és minden részében összerakott játék hatását keltsék.
-
válasz
nubreed #25904 üzenetére
Igen, most már tényleg meg lehet őket ölni, és Regina nem is örül, ha így teszel.
A megoldás kiberver (Target Analysis a kiroshi szemoptikába, hátránya, hogy a fejlövés nem ad extra sebzést), fegyvermod (most nem jut az eszembe a neve, de még sebzésbónuszt is ad), ott van a Short Circuit quickhack (ráadásul a legtöbbjük érzékeny is rá) és persze az EMP gránát. Ezen kívül jöhetnek a tompa fegyverek, magas Body esetén a puszta kezes tasli.Szóval jó sok megoldás van arra, hogy ne ölj CyberPsicho-t
-
válasz
nubreed #25904 üzenetére
Én a patch előtt is volt, hogy véletlenül megöltem valamelyiküket elvileg nem halálos fegyverrel, illetve 1.5 patch után is sima (halálos) fegyverekkel is meg lehet oldani, hogy ne haljanak bele. A végkifejlet előtt tolok rájuk egy mozgás tönkretételét, és aztán a lábukat szoktam lőni pl.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nubreed #25869 üzenetére
Más: ha csinálod az Access Point hackelést, akkor van egy skill (nem emlékszem melyik), ami 2x annyi kinyerhető pénzt ad a hekkelésekkor. 1 skill pontot megér. Én is csak a 2. karakternél fedeztem fel, ahol meg pont nem kellett annyira, mert volt legendary tárgykészítés.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
nubreed #25807 üzenetére
Ez még hagyján. Ugye, ahogy írtad, kétszer space-t kell nyomni, aztán ugrik a főmenübe a játék. 1.5 előtt a "Tovább" opció automatikusan kiválasztásra került, tehát két space és egy enter után már töltött is be a legutóbbi mentés. 1.5 óta azonban nem kerül automatikusan kiválasztásra a "Tovább", így a dupla space után még egérrel kell kotorászni a menüben, hogy továbbmehess.
Szőrszálhasogatás tudom, de nagyon bosszantó. -
válasz
nubreed #25807 üzenetére
Volt, de az 1.5-höz jelenleg csak [ezt a modot] tudom mondani...
-
-
PuMbA
titán
válasz
nubreed #25733 üzenetére
Pedig CJ4567 nemrég leírta. A változtatás csak annyi, hogy új RT árnyék beállítás került a játékba, illetve kisebb általános optimalizációk.
nubreed: Magyarázza, ugyanis ha 5GB-os egy fájl és javítottak benne 2 sort vagy egy képet megváltoztattak, akkor ugyanúgy le kell töltened az egész 5GB-os fájlt, nem csak azt a pár MB-ot
Ez minden Steam-es játéknál így van. A változtatások mennyisége nem arányos a frissítés méretével.
-
Fitzgerald
veterán
-
pandras83
őstag
válasz
nubreed #25654 üzenetére
ja erre már én is gondoltam, egy nagyobb szünet és extra tartalmak, új modok (remélhetőleg nem lesz szükség rájuk később) kellenek nekem. most is megnéztem egy rövid videót az új fegyverekről és a módszerről, ahogy az arc teljesen op módon felszabdal meg szitává lő mindenkit 0 hp veszteséggel...nincs meg már az az adrenalin, mint amikor az első tűzharcom vívtam az alap pisztollyal és 8 tölténnyel. mondjuk azon utólag javítottak, mert túl nehéz volt...mindenesetre van remény és tényleg jó az új patch még ha sokan el is unjuk a gamet, mire révbe ér.
-
-
Alpi.
addikt
-
Fitzgerald
veterán
válasz
nubreed #25424 üzenetére
Dark Souls pl. annyira rétegjáték, hogy közel 30 millió fogyott eddig a sorozatból.
Total War-ból meg cirka 40 millió.
Ezek nagyon nagy címek.
Nyilván egy Total War a konzolosokat nem fogja különösebben izgatni, mert PC only cím.
Én inkább arról beszélek, hogy a nagy gaming media outletek, meg a mindenféle csiribirik, influenszerek is ezekkel a progikkal lesznek elfoglalva a következő időszakban.
Nagyon mozgalmas két hét lesz, nem biztos hogy jutna elég figyelem az új Cyberpunk update-nek, ha egyáltalán figyelemre érdemes lesz.Ja hogy ez laptop? Akkor nincs itt semmi látnivaló szerintem. Egy laptop VGA-nál/procinál a desktop megfelelőjéhez képest még nyugodtan levonhatsz egy minimum 30%-ot a teljesítményből.
-
proci985
MODERÁTOR
-
lo_jo
senior tag
válasz
nubreed #25187 üzenetére
Pontosan ez történik. A kontentgyártók részéről clickbait címek és tartalmak, úgy fejik a tehenet, ahogy lehet. Nem véletlen, hogy a CDPR úgy döntött, hogy csendben maradnak, mert ha még csepegtetnék is az infót, biztos, hogy kiforgatnák a szavaikat. Látod, még infó sem kell, hogy legyen itt minden alfától omegáig. Annyi minden van a loreban, a shardokban, hogy abból elég nehéz bármilyen jövőbeli DLC-re értelmes következtetést levonni. A wishful thinking pedig nem jó, mert utána bármi, ami az alaptalanul generált hypenál kevesebb, az csalódást fog okozni.
-
Lacuss20
senior tag
válasz
nubreed #23229 üzenetére
Én Januárban játszottam végig először. Most is nemsokára végig érek totál más szálon, nekem ezek a grafikai fejenállások a halálom... Legalább már amagyar feliratot nem kell kézzel mindig újra bekapcsolni, ha elindtom a játékot mindne alkalommal
Viszont anövényzet beugrálása a pusztáról, ha közel vagy stb ugyanolyan trehányul megvan. Ettől függetlenül első végigjátszás alkalmával lekötött a sztori nem erre koncentráltam annyira. Viszont tényleg gáz, hogy ez ilyen szinten megy.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
nubreed #23199 üzenetére
Az Xbox-os Ascent videóban is megemlítik (meg a J. Allen Brack is pár napja beszélt erről egy interjúban, bár tudom hogy a Blizzard botrány miatt most tabu őt emlegetni), hogy könnyebb irányba állítani egy kisebb hajót, mint egy nagyobbat. Tehát egy nagyobb csapatot nehezebb átfogni és irányítani, mint egy kisebbet (a mondandója szempontjából most nem lényeges, hogy a Blizzard ma már csak árnyéka egykori önmagának).
Viszont a másik oldalon meg ott van az, hogy egy nagyobb csapat több munkát tud elvégezni adott idő alatt, tehát mindkettőnek megvannak a maga előnyei/hátrányai.
Viszont hiába nagy egy csapat, kreatív szempontból ennek nem feltétlenül van túl nagy jelentősége. Mindenki a saját departmentjét vezető director alá dolgozik, ők meg mind a game director alá, tehát nem arról szól a dolog, hogy mindenki szabad kezet kap, és azt csinál, amit akar. Hanem van egy koncepció, a game director víziója, amit meg kell valósítani. A fontosabb döntéseket mindig egy maroknyi ember hozza, a többiek csak elvégzik a számukra kijelölt munkát. -
Vesa
Topikgazda
válasz
nubreed #23180 üzenetére
Én ebben nem látok semmi lehengerlőt. A környezet nem rossz, de a játékmenetből semmi nem derül ki, anélkül pedig nem sokat mond a video az egészről. Az a két lövés ami eldördül, nem túl jó képet fest a harcrendszerről. Annak azért örülök, hogy mások is rákaptak a műfajra, de őszintén kétlem, hogy megütné a CP minőségét játékmenet és sztori fronton. A Blade Runneres/Fifth Elementes autós repkedés persze cool, de önmagában elég kevéske. És hát TPS...
-
válasz
nubreed #23180 üzenetére
Szigorúan magánvélemény, de nekem semmi rendkívüli érzést nem hozott.
Nagyon erősen hajaz a Blade Runnerre, ami nem baj, csak ettől még nem lesz eredeti.
A TPS nézet nekem nemgyerebe, a "crowd" semmi rendkívüli (ha már a CP2077-nél azt szólják le legtöbben).
Egyedül a grafikai effektek azok, amik így tényleg elismerésre méltóak a véleményem szerint. -
tibaimp
nagyúr
válasz
nubreed #23180 üzenetére
nubreed: Ezt, így eléggé nehéz megállapítani, egy 1 perces videóból szerintem. Nekem a CP is nagyon adja úgy, hogy totál taszít az ilyen jellegű "emberi átalakulás" és nagyon remélem, nem ilyen jövő felé haladunk. (Őszintén, engem már a túlzásba vitt tetkó, is taszít...)
Ovisbig: én 43 szintig jutottam, pedig ott hagytam abba a fő szálat, ahol mondtad, a 3-as "elágazásnál".
Jorus: "Ezt a végigjátszást..." -- hanyadik már?
.
Az utcai hírnév, valóban hamar felmegy. Amúgy mi értelme van annak?
-
válasz
nubreed #22774 üzenetére
Izlések és pofonok, nekem pont nem jött be a Porsche, nehezen kezelhető és még csak élvezhetően vezethetőnek se mondható. A Herrera GTS volt a nagy kedvenc, de sajnos az is szenved attól, hogy amúgy irtó szép fényezésű autók vannak a játékba, de megszerezni ezeket nem lehet, ahogy a meglévőeket sem átfesteni...
Pedig tényleg gyönyörű autók vannak a játékban...
-
-
Ovisbig
tag
válasz
nubreed #22690 üzenetére
"Ez az amit én se értek soha. Ha valamit megvettem és játszok vele, tuti nem fogok órákon át streamet nézni. Akkor szoktam ilyet tenni rövid ideig, ha nem tudom eldönteni, hogy meg vegyek-e egy adott játékot."
Esetemben inkább utólag, pölö a Cyberpunk 3. végigjátszása után már érdekeltek mások reakciói, döntései egyes helyzetekben, mit csinálnak másképp, sötöbö...
A stream inkább ajánló, mint a film előzetesek, pölö én így kaptam kedvet Days Gone-hoz. -
Urby66
aktív tag
válasz
nubreed #22690 üzenetére
Lehet, hogy hülyén hangzik de én néha azért nézem, mert kicsit olyan illúziója van mintha társasában lennék. Az ismerőseim között mindenkinek más a hobbija, szóval a játékos dolgokat senkivel sem tudom megbeszélni. (ok, ok, a fiamat érdekli a gaming de ő még az életkorának megfelelő játékokkal játszik, egyenlőre nincs közös halmaz, ha pedig lesz, lehet nem az addigra majdnem 50 éves apjával fogja megbeszélni...)
Szóval jó dolog megnézni, hogy ugyanott más hogyan jut tovább, mit szól egy váratlan fordulathoz, egy nehéz ellenfélhez, ilyesmi... -
PuMbA
titán
válasz
nubreed #22609 üzenetére
DLSS 2.2 nem lesz csak úgy magától, implementálni kell a játékban
Ha elolvastad a hírt, akkor tudhatod, hogy jelenleg csak Rainbow Six Siege-ben van 2.2. Ha haszálni akarod más játékban a 2.2-t, akkor meg lehet hackelni azzal, hogy az nvngx_dlss.dll fájlt átrakod más játék megfelelő mappájába, felülírva a játékét.
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Alpi.
addikt
válasz
nubreed #22427 üzenetére
Az egyik, szeriintem is nagyon lényeges dolgot leírtad. Az, hogy megmérettetik az Nv DLSS-e ellen és alulmarad, az egy dolog. Ennek akkor van információ értéke, ha a játékban egyébként mindkettő jól használható és a gépünkben egy új Nvidia vga rajzolgat. Minden más esetben !! lényegtelen. Egyébként ha elterjedt lesz (erre ennél pazarabb helyzet nem nagyon lehetne ha azt nézzük, mikben fog Amd hardver felbukkanni a közeljövőben) akkor biztosan sokkal jobb / szebb megoldásokkal fogunk találkozni, mint ezeknél az első, a technológiát bemutató képsoroknál. Ha más nem a másik Fidelity FX eljárással a CAS-sal ötvözve és egy kicsit ügyesebb fejlesztőgárdával már egész komolyan javulhat a kapott hatás. Bárhogy is lesz, az hogy kb. bármilyen hardverrel kapunk egy ilyen opciót (opció, nem kötelező) az számomra mindeképp örömteli. Elég ha a bemutatóban szereplő Gtx 1060 -as példát nézzük. Igen, elmosódott a kép, láthtóan romlott. Cserébe 27-ről 38-ra nőtt az fps. Ami valljuk be erősen az a kategória, hogy "játszhatóvá vált". Én örömmel kattintanék a menüben az FSR-re azzal az 1060-al.
-
válasz
nubreed #22412 üzenetére
[Ajánlott cikk a témában]
Még csak előzetes információk vannak, de a két kiadott kép alapján nem lesz atombomba... -
shotika
őstag
válasz
nubreed #22412 üzenetére
Meglátjuk. Szép számokat bárki tud mondani, viszont örülök neki, hogy az AMD felveszi a versenyt az NVIDIA-val, mert így talán ők is belehúznak a DLSS tovább fejlesztésébe. Az elkövetkező évekre én nagyobb potenciált látok ebben, mint az RTX-ben - annak a terjedésében a magas hardverkövetelmény mellett a tartósan magas videokarik árak sem segítenek.
-
wjbhbdux
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest