Hirdetés
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
válasz Szoszo94 #11644 üzenetére
Üdv! Van valami beállítás azoknak, akik HDD-ről nyomják.
Joccc07: várjuk!
Mindkettőtöknek mondom, hogy tegnap volt egy korai teljesítményteszt , és van egy friss próba RubbishBin-től.
Jó játékot![ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
nubreed
veterán
válasz Szoszo94 #22307 üzenetére
Érdekes most nekem is. Mármint ha a romantikus szálra gondolsz. Pedig az előfeltételt jól teljesítettem azaz
De nem hív, meg semmi... Ez a 2. végigjátszásom, elsőre sikerült (akkoris női karakterem volt, most is) de most nem történik semmi, pedig azóta eltelt már több nap, kb már csak a Johnny féle utolsó küldetés van hátra meg a PONR, aholnem öltem meg Maikot a Pisces küldetésben és visszaszereztük a Cloudsot tehát Judynak tetszett a végkifejlet. Hanakohoz kell menni. We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Szoszo94 #23826 üzenetére
Én is így vagyok, mint Te, csak nálam a Judy szál nem ragadt be, és a csajszi...nem árulom el majd meglátod.
Számomra a a Happy End.Panam vég, amikor elhagyjuk a várost a nomádokkal, Ovisbig: na baszki, akkor lehet még egy próba kell, a Hanako-s véghez.
Tök fura így most az elejéről kezdeni, olyan ki "esetlen" vagyok, mármint a karakter. Az első végigjátszás végére, kb. én lettem a városban, a Mindenható... feküdt is, aki nem tetszett...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Szoszo94
őstag
válasz Szoszo94 #22309 üzenetére
Na vééégre, az 1.5 rendberakta a Judy szálat és elindult nálam is Illetve megkaptam a Santo Domingo kipucolásért járó achivementet is, annak is ideje volt már, mert ezer éve, hogy kitakarítottam az egész térképet.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: