Aktív témák
-
Vazulka
csendes tag
Hááát ez is érdekes.
A lapra nyomtatva cuv4x-dls van, a bios csak cuv4x-d t ír, és Lan ill. scsi eggyáltalán nincs rátéve a lapra, se hang nincs integrálva!
Létezik, hogy nem eszi meg se az SMC se pedig a VIA lan karikat, csak az első, mondjuk 7 órában?
Sdram frquency ratio: 1/1 en van, ezen kívül lehet még 4/3 és auto.
Sdram configuration: By spd, van ém user definied, 7ns, 8ns
Létezik, hogy kitépem a hangkarit és meggyógyul?
Az xp normálissan tud vele működni vagy server változat kéne rá? -
Vazulka
csendes tag
Hali
Van egy érdeks problémám egy ilyen alaplappal!
2db 866-os proci van benne 512 rammal. Felraktam rá az xp-t, beállítottam a netet, 2 hálókarit használok, adsl hez meg lanhoz, minden normálissan működött. Egész éjjel netezett, reggelre teljessen kihalt az xp alól a hálózat. Se lan se net. Egyáltalán nem hajlandó kapcsolódni, össze vissza jelzi a kábel meglétét. A modem azt mondja be van dugva, a gép azt mondja, hogy nem, valamikor meg észreveszi, hogy mégis. Újratelepítettem másik hálókarival, csak 1el hátha úgy jó lesz, 1 éjszakát működött, reggelre megint meghalt. Az xp minden más funkciója működik csak a hálózatos rész pusztul el!
SMC ill. VIA hálókarit próbáltam!
Plz help!!!
Köszi
Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest