- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
illetve azt meg szabadna még kérdeznem, hogy ezen a képen a 3. esettel mit lehetne kezdeni?
arra sikerült még rájönnöm, hogy a stílusban meghatározott "Body background" szine jelenik meg egyből a footer alatt ....
de a képből (ami a landing page-ben Background-ként meg van adva) még lennie kellene még egy képernyőnyinyek ..... képernyőninyek ... képernyőnyinek ....
és a sablon meg aszongya a landing page-nek, hogy addig nyútózzon ameddig a footer engedi .... utána jön megint a sablon background color-ra ....
-
Mr Dini
addikt
Köszönöm ismét a kész megoldást!
Úgy látom sok munka van benne, mivel nem semmi a kód!
Csak most jutottam el odáig, hogy éles környezetben is tesztelni tudjam, PC-n tökéletes, Nexus5-ön, Chrome alatt úgyszintén, viszont egy 5"-os Samsung telefonon pl. a gyári böngészővel egybecsúsztak teljesen a betűk. Így inkább hagytam a jelenlegi állapotot...
-
theo_76
aktív tag
köszi szépen! viszont most láttam, hogy egy fontos adatot kihagytam... a div vízszintesen középre van helyezve, fölülről 70px-re van a böngésző ablakban, alul pedig minimum 50px távolságnak kell lennie.
Itt van a forrás részlet: [link]
Egyébként a belső divnek a túlfutása lefele nálam is fennáll... azért van a workContentData magasságának 423px adva, míg a külső divnek 500px az eredeti megoldás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged