- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
lanszelot #2837 üzenetére
sass (scss) esetében tudod használni.
nested class, itt egész jól leírja -
-
edari
őstag
válasz
lanszelot #2796 üzenetére
Viszont a behúzás már nincs ott.
stackoverflow -
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2395 üzenetére
A css nem erre való. Mint a nevéből is látszik, ő stílusleíró.
Ha jól értem a példád, akkor átakarsz adni egy id-t a z00-nak?
Egyébként ha megakarsz valamit hívni onclickre, akkor az így néz ki.
<p onclick="zoo(this.id)">Example</p>
Javascript odalon:
<script>
function zoo (id) {
alert(id);
}
</script> -
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2393 üzenetére
Tudtommal sehogy. Az onclick az már javascript. De ha elmondod mit szeretnél vele csinálni, megpróbálok segíteni.
-
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2388 üzenetére
hand helyett nem
pointer
t akartál írni? Bocsi nem olvastam vissza az egészet, csak itt a végét.Illetve
spAn
helyettspan
.Illetve a
cursor:none
nem kell, mivel ha elviszed onnan az egeret akkor a kurzor visszaáll.Ha marhaságokat beszélek akkor bocsi.
-
edari
őstag
Sziasztok
Szeretném a segítségetek kérni, ugyanis én már nem tudom hogy hogyan kéne ezt megcsinálni. Szóval eredetileg úgy néz ki egy oldal, hogy van benne egy csomó kép, szép nagy felbontásokkal. Ezt css-el lekicsinyítettem. Ugye ez a google-nek nem tetszik, mivel a böngésző végzi az átméretezést, nem mellesleg az adatforgalmat is csúnyán megdobja (ebbe mondjuk van valami). Akkor elkezdtem átírni úgy az oldalt, hogy csináltam a nagy képekből thumbnaileket, és ha arra a user rákattint, akkor látja a képet az eredeti méretekkel.
Na most az a bajom, hogyha a lekicsinyített képet felnagyítom, akkor homályos lesz a kép. Hamar leesett hogy hülye voltam, hát átméreteztem újra a képeket akkorára, amekkorára nagyítanám eredetileg (remélem érthető volt). De így is homályos a kép, és az a baj hogy nem is kicsit. De ugyebár ha a nagyfelbontású képeket kicsinyítem le, majd azokat nagyítom, akkor nem lesz homályos. Remélem értitek a problémámat.Próbálkoztam sima méretezéssel, transformmal is, de mindkettőnél ugyanaz a baj.
Ha amatőr módon próbálom megcsinálni, akkor se kövezzetek meg, nem vagyok profi, csupán hobbiból csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest