Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
lanszelot #2837 üzenetére
sass (scss) esetében tudod használni.
nested class, itt egész jól leírja -
-
edari
őstag
válasz
lanszelot #2796 üzenetére
Viszont a behúzás már nincs ott.
stackoverflow -
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2395 üzenetére
A css nem erre való. Mint a nevéből is látszik, ő stílusleíró.
Ha jól értem a példád, akkor átakarsz adni egy id-t a z00-nak?
Egyébként ha megakarsz valamit hívni onclickre, akkor az így néz ki.
<p onclick="zoo(this.id)">Example</p>
Javascript odalon:
<script>
function zoo (id) {
alert(id);
}
</script> -
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2393 üzenetére
Tudtommal sehogy. Az onclick az már javascript. De ha elmondod mit szeretnél vele csinálni, megpróbálok segíteni.
-
edari
őstag
válasz
hiperFizikus #2388 üzenetére
hand helyett nem
pointer
t akartál írni? Bocsi nem olvastam vissza az egészet, csak itt a végét.Illetve
spAn
helyettspan
.Illetve a
cursor:none
nem kell, mivel ha elviszed onnan az egeret akkor a kurzor visszaáll.Ha marhaságokat beszélek akkor bocsi.
-
edari
őstag
Sziasztok
Szeretném a segítségetek kérni, ugyanis én már nem tudom hogy hogyan kéne ezt megcsinálni. Szóval eredetileg úgy néz ki egy oldal, hogy van benne egy csomó kép, szép nagy felbontásokkal. Ezt css-el lekicsinyítettem. Ugye ez a google-nek nem tetszik, mivel a böngésző végzi az átméretezést, nem mellesleg az adatforgalmat is csúnyán megdobja (ebbe mondjuk van valami). Akkor elkezdtem átírni úgy az oldalt, hogy csináltam a nagy képekből thumbnaileket, és ha arra a user rákattint, akkor látja a képet az eredeti méretekkel.
Na most az a bajom, hogyha a lekicsinyített képet felnagyítom, akkor homályos lesz a kép. Hamar leesett hogy hülye voltam, hát átméreteztem újra a képeket akkorára, amekkorára nagyítanám eredetileg (remélem érthető volt). De így is homályos a kép, és az a baj hogy nem is kicsit. De ugyebár ha a nagyfelbontású képeket kicsinyítem le, majd azokat nagyítom, akkor nem lesz homályos. Remélem értitek a problémámat.Próbálkoztam sima méretezéssel, transformmal is, de mindkettőnél ugyanaz a baj.
Ha amatőr módon próbálom megcsinálni, akkor se kövezzetek meg, nem vagyok profi, csupán hobbiból csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest