- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xors
senior tag
Próbálkozok a reszponzív css beállításával, hogy ha mobilról vagy 800px -nél kisebb kijelzőröl nézik a honlapot, akkor máshogy jelenjen meg. Namármost, ha a böngésző ablakot méretezgetem akkor nagyszerűen átugrik 800px -nél, de mobilon sehogy sem akar működni a dolog, pedig iphone 6s -nek 750px széles kijezője van...
ez lenne a kód:@media screen and (min-width:800px)
-
xors
senior tag
CSS nyilak létrehozásával próbálkozom, sikerült is, csak egy kis magyarázat hiányzik nekem hozzá. Nem értem miért szükséges a containernernek relative position és a nyílnak absolute. (ezekkel a position-ökkel mindíg gondban voltam
) Továbbá az inline-block megjelenés sem tiszta teljesen, hogy miért szükséges.
Ez alapján dolgoztam: http://html-tuts.com/css-arrows-up-down-left-right-triangle/ -
xors
senior tag
Sziasztok!
Van 3 div -em amik gombok lesznek, hogyan tudom őket a legegyszerűbben arányosan elosztani az oldalamon?Hasonló pozíciónálós kérdésem: egy 50px magas div a fejléc ezen szöveget hogyan rakjak vertikálisan középre, ha ugye nem tudom milyen magas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest