- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Agyrák666 #20666 üzenetére
Nézd, a "Mibe tegyem a megtakarításaimat?" topic nagytudásúi, akik az évi 5%-ra bontják a pezsgőt, még csak most kezdenek "szerencsézni", "szerencsejátékfüggőzni" nort_on pozícióira, lassan már-már belekényszerítik, hogy bocsánatot kérjen, amiért abszolút outperformol mindenkit a topic-ban.
Ahogy redditet olvastam, a kiszámoló blogos gyökerek is most tartanak ott, hogy lottószelvényhez hasonlítgatják a dolgot ilyen "ackchyually" mém jelleggel. Valószínűleg ha a pozícióimat látnák, elsírnák magukat és rám akarnák adni a zubbonyt. Ezek az emberek még mindig nem ismerték fel a nyilvánvalót, még mindig idő kell nekik. Látniuk kell, ahogy már az "iskolázatlan, hülye szomszéd, hülye gyereke" is tolt egy 10x-et egy macskás coinon. Szóval a hírtenger a 100k-s BTC-ről szerintem még mindig inkább csak katalizátor, a hírek, aminél el kell gondolkozni szerintem inkább olyanok, hogy "200$-nyi mémcoinból lett új ház, új autó (új, modell feleség?
). Az előző ciklusok alapján a BTC csúcs 2025 vége környékén jön, DE érdemes észben tartani, hogy a Pi Cycle Top legutóbb 2021 áprilisban jelzett be, nem év végén, és gyakorlatilag double top volt akkor. Lehet olyan, hogy most valamikor az év első felében van BTC top, év végén meg dead cat? Minden lehet, ki nem zárnám, de ez lenne az első ilyen alkalom. Emellett rengeteg alt év elején, február-májusban tolt topot 2021-ben, év végén pedig csak dead catet, közben nyáron meg erős down volt mindenben. Van olyan alt, ami totál elhal idő előtt, most is volt már ilyen rengeteg.
Sejtem, hogy nem feltétlenül pontosan így fog történni most is, de miért ne indulnék ki hasonlóból, amellett, hogy azért odafigyelek a részletekre.
Szóval, hogy mikor szállj ki, az a portfóliódtól, a coinjaidtól, a kockázatvállalásodtól, a következő hetek/hónapok történéseitől függ. Érdemes figyelni bizonyos mutatókat, az embereket, gyakorlatilag mindent. Megfontolandó egy pont után a fokozatos profitszedés is, és az is, hogy totális cashout, ha nagyon sok dolog sejteti azt, hogy a topot látod, vagy akár annyi is, hogy az összeg már meghatározó neked és nem szeretnél túlontúl kapzsi lenni. Én úgy látom, hogy ez az a periódus, amikor azért inkább kicsit kapzsibb lennék, mint nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Vadiúj SSD-k!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest